Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Svensk Fastighetsförmedling i Spanien

Svenska Magasinet i Spanien

Svensk Fastighetsförmedling i Spanien

2020-09-11

Svensk Fastighetsförmedling är experter på den lokala bostadsmarknaden i Sverige med 230 bobutiker och 1 200 anställda och är nu även det i Spanien. De har öppnat kontor i Torrevieja och Fuengirola och ska öppna ytterligare kontor i Spanien under hösten.


Skicka till en vän

Många svenskar älskar Spanien, den trevliga kulturen, det behagliga klimatet och där är Svensk Fastighetsförmedling den självklara partnern som hjälper människor att nå sina bostadsdrömmar.
 
”Att etablera kontor mitt under en pandemi är kanske inte det mest självklara, men vi har arbetat efter devisen ”Vi ställer inte in – Vi ställer om”. Vi är övertygande om att favoritdestinationen består – det är Spanien vi svenskar helst reser till.” svarar Petra Wester som leder Svensk Fastighetsförmedling i Spanien. 
”Det har inneburit att vi arbetat mycket med nära kontakt med våra kunder för att de ska kunna förbereda sig väl. Var vill de bo, hur vill de bo för att våra mäklare på plats ska kunna leta upp just deras drömobjekt. ” 

Våren har påverkat bostadsmarknaden på helt olika sätt i Spanien jämfört med Sverige. Ett stort utbud innebär oftast köparens marknad, även om vi faktiskt inte vet hur stora prisförändringarna är då det genomförts för få försäljningar. 
Efter att det lättats på restriktioner i landet börjar även bostadsmarknaden komma igång. Nu börjar turister resa, planen landar igen och vi ser att mäklare får bokningar av visningar.
 
”Vi har sen starten erbjudit onlinevisningar – man kan köpa en bostad genom ombud och fullmakt utan att resa ned. Viljan att leva i solen och värmen finns kvar och många ser möjligheter att göra bra affärer när utbudet är stort och priserna sannolikt kommer att sjunka. Det visar inte minst att trots pandemin har båda våra mäklarkontor lyckats sälja bostäder både via digitala visningar, men även till kunder som rest ner till Spanien” – svarar Petra Wester. 

Läs mer på svenskfast.se/spanien
 


Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255