Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

En upplevelse att övernatta i markisens hus

Svenska Magasinet i Spanien

En upplevelse att övernatta i markisens hus

2020-08-04

En upplevelse att övernatta i markisens hus Cortijo Larios i El Colmenar, estación de Gaucín, som tidigare ägdes av Marques Larios med familj, har förvärvats av Bodega Cezar och efter en ombyggnad är nu öppet för gäster.


Skicka till en vän

Historia:
Marques Larios var en betydande man som ägde många sockerraffinaderier i Andalusien och även utanför regionen. Vindistriktet Ribera del Duero, idag känt för sitt vin, var då känt för sin produktion av socker. På Cortijo Larios tillverkades även kork för vinproduktion. Idag är familjen verksam inom bl a sprittillverkning där Larios Gin är mest känt. Man har även verksamhet inom uthyrning, hotell och finans. På gården finns ett bageri som inhyser 6 st stora stenugnsugnar.

Gården:
Efter avslutad ombyggnad har nu Cortijo Larios 4 st lägenheter och 2 st fristående gästhus med totalt 25 bäddar. De största lägenheterna hyser åtta övernattande och de minsta två. Extrasängar för yngre familjemedlemmar finns tillgängliga. Samtliga lägenheter är utrustade med AC, minibar och övriga bekvämligheter. Givetvis ingår frukost, fri wifi och fri parkering (inhägnat område). Det finns flera salonger för avkoppling – kanske läsa en bok, njuta av utsikten och naturen och ett glas gott vin. Varför inte ta ett svalkande dopp i poolen?

Events:
Vid större event finns plats för upp till 75 sittande gäster och på terrassen finns plats för ytterligare 150 personer. All catering hanteras av Bodega Cezar.

I närheten:
Inom 75 meter ligger den närmaste restaurangen och på 5 min når du Colmenar centrum med flera restauranger och barer samt tågstationen Algeciras-Ronda. På promenadavstånd ligger även Alcornocales nationalpark som har utmärkta vandringsleder. Vingården Bodega Cezar når du med bil på ca 15 minuter.

Bokning:
Det finns flera paket kombinerat med vingårdsbesök. Förhandsboka via e-post till [email protected] eller på tel +34 650 240 800.
 
Svenska Magasinet i Spanien
Svenska Magasinet i SpanienAxplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255