Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

VITHAS öppnar för alla 

Svenska Magasinet i Spanien

VITHAS öppnar för alla 

2020-05-12

Grupo Vithas meddelar att de nu har alla sina olika avdelningar säkrade både för personal och för att ta emot patienter utifrån. Vithas Hospital Internacional i Benalmádena samt Vithas Málaga meddelar att de, tillsammans med de övriga 20 sjukhusen som ingår i gruppen, nu återstartar sin ordinarie verksamhet.


Skicka till en vän

De följer de protokoll som utfärdats av Hälsovårdsdepartementet och har etablerat två olika kretslopp, ett för patienter med Covid-19 och de som har tecken på sjukdomen och ett annat för patienter med andra sjukdomsbilder.

Det gäller för alla avdelningar från akutmottagning, externa konsultationer, operation, allmänna avdelningar, väntrum och intagning. Detta kan nu genomföras p g a minskat antal fall av Covid-19 och ett förutspått ökat antal av ordinarie patienter som behöver hjälp.

"De 20-tal sjukhusen i Vithas-gruppen är nu säkra platser och vi förbereder oss på att ta emot patienter igen som kanske p g a pandemin skjutit upp sina läkarbesök. Tack vare våra säkerhetsprotokoll är vi nu redo att återuppta vår ordinarie verksamhet med säkra garantier och krav, allt enligt fastställda direktiv från myndigheter", förklarar Dr David Baulenas, chef företagshälsovård och forskning.

"Den strikta process vi har genomfört följer alla rekommendationer från både sanitära och vetenskapliga myndigheter, för att skapa säkra miljöer för både patienter och sjukvårdspersonal" fortsätter Dr Baulenas.

Vithas-gruppen har genomfört omfattande tester på all sin personal och alla besökare på läkarmottagningar och sjukhus, utrustas med munskydd och desinfektionsgel för händer.  Vithas-gruppen tar varje år emot över 5.000.000 patienter i sina 20 sjukhus och 28 vårdcentraler.

Läs mer på www.vithas.es
 Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255