Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Vi erbjuder skräddarsydda resor i Marocko

Svenska Magasinet i Spanien

Vi erbjuder skräddarsydda resor i Marocko

2020-01-13

En fantastiskt spännande resa väntar till Marocko i norra Afrika som ligger bara en timme med båt från Costa del Sol. Njut av en utflykt 1-2 dagar eller om ni vill fördjupa er i en annan kultur och lära er mer om detta underbara land på en annan kontinent, varför inte stanna i en vecka?!


Skicka till en vän

Från att besöka Tanger, den forntida internationella staden med latinska influenser, till att utforska norra Marocko och en resa till Saharaöknen. Vi erbjuder personlig service och privat transport för dig och din grupp på alla utflykter och rutter till de viktigaste städerna i Marocko. Och dessutom kan vi erbjuda svensktalande guider.

Om du vill besöka Marockos mest imponerande landskap, tar vi dig på en tur från Tanger till Saharaöknen pa 5-8 dagar. Vi besöker Tanger, Tetouan och Chaouen, den berömda och charmiga blå byn i Rifbergen. Vi stannar vid de romerska ruinerna av Volubilis och fortsätter genom de kejserliga städerna Meknes och Fez.

Efter att ha korsat Atlas, passerar vi oaser genom Ziz-dalen och vi når öknen Merzouga, den magiska Erg Chebbi, där du kommer att upptäcka en livsstil som du aldrig glömmer. Härifrån återvänder vi direkt till Tanger eller fortsätter på vår mest efterfrågade resplan, rutten mellan de tusen Kasbahs till Marrakech. Den röda staden har sina emblematiska historiska byggnader och talismanen, Plaza de Djema el Fnaa, med manga restauranger och charmiga riader som med glädje tar emot er, en fantastisk final pa resan.

Vi skräddarsyr en rutt tillsammans med dig för att lära känna landsbygden och kanske vandra i Atlas-bergskedjan, besöka isolerade Berberbyar i bergen där vi lär oss om deras seder, traditioner med vinodling och en tur i de viktigaste vinregionerna i landet.

Vi är marockaner och talar svenska, engelska, franska, spanska och italienska, vi kan kulturen och lokala seder och bruk vartän vi besöker. Därför förstår vi vad du letar efter och är de bästa möjliga guiderna i detta underbara land. Vi tar hand om våra kunder och ger er en rikare erfarenhet genom äkta lokal kontakt, gastronomi, hantverk, kulturbesök och kvalitetslogi. Vi strävar alltid efter att erbjuda det bästa i alla situationer för att göra din resa till en oförglömlig upplevelse.

https://www.unikmaroctours.com. Du kan kontakta på svenska [email protected] och via telefon/whatsapp  +212 661896740.
 
Svenska Magasinet i Spanien
Svenska Magasinet i Spanien
Svenska Magasinet i Spanien


Svenska Magasinet i Spanien

Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255