Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Samla lån och förbättra din ekonomi

Annons - Svenska magasinet
Svenska Magasinet i Spanien

Samla lån och förbättra din ekonomi

2019-11-21

Med alla smålån och krediter som samlas på hög kan månadskostnaderna lätt bli alldeles för höga. Ett smart knep för att enkelt få bättre översikt på ekonomin och samtidigt sänka utgifterna är att samla, eller omfinansiera, lånen. Här kan du läsa hur det går till att samla lån.


Skicka till en vän

Vart tog alla pengar vägen? En kreditkorträkning här, ett billån där, och den nya soffgruppen som avbetalas under 24 månader. Det är lätt hänt att skulderna blir allt för höga, speciellt när räntan för privatlån och krediter ofta rör sig upp mot 20%.
Men det finns ingen anledning att pengarna du får in ska försvinna spårlöst varje månad. Om du tar några smarta ekonomiska steg kan du bli kvitt bekymret och vardagsstressen. Det som är bra är att det inte behöver vara särskilt svårt att förbättra din ekonomi.
Ett samlingslån är helt enkelt ett privatlån som du använder för att betala av dina sammanlagda skulder och krediter. Låna pengar för att betala av andra lån, är det verkligen så smart? Ja, det är det. Därför att det nya lånet endast är en enda utgift varje månad, istället för flera.
Tänk dig att du har fyra olika skulder som du amorterar varje månad, med räntor mellan 10% - 20%. Det är mycket pengar som går åt bara till att betala alla olika räntor. Varje månad. Lägg till fakturaavgifter och andra kostnader, så blir det ännu dyrare. Om du istället kan ansöka om ett förmånligt privatlån med lägre ränta, kommer du alltså att kunna sänka dina kostnader betydligt.
Genom att samla lån har du en enda faktura att hålla koll på varje månad, och bara en ränta att betala. Givetvis bör du ansöka om ett samlingslån som erbjuder lägre ränta än vad du redan betalar för dina tidigare krediter.
Var kan jag hitta samlingslån?
Om du har bestämt dig för att samla dina lån och förbättra din ekonomi, eller bara är nyfiken på att se hur mycket du kan sänka dina månadskostnader, finns det flera vägar att gå.
Jämförelsetjänst LoanScouter hjälper dig att jämföra olika samlingslån genom att visa de bästa och billigaste lånen utifrån dina förutsättningar. Att använda en jämförelsetjänst är smart av flera anledningar, då du också kan läsa omdömen om de olika långivarna innan du bestämmer dig.
Ett annat alternativ är att kontakta din bank för att se om de kan hjälpa dig att omfinansiera dina lån. Ett traditionellt banklån kan vara billigare än ett onlinelån, men det kan också vara betydligt svårare att låna pengar direkt av banken, speciellt om du har flera tidigare skulder.
Sedan finns det också tjänster som specialiserat sig på att erbjuda omfinansieringslån. Det är förmodligen inte det billigaste alternativet, men det kan vara ett bra alternativ för dig som regelbundet tecknar smålån eller använder kreditkort. I praktiken betalar omfinansieringstjänsten dina fakturor som du skickar in, och skulden flyttas på så vis över till omfinansieringstjänsten.

Sammanfattningsvis
Att samla lån är ett effektivt och snabbt sätt att sänka dina månadskostnader. Det är enkelt och okomplicerat. Du kan ansöka om ett samlingslån online genom att använda en låneförmedlare eller jämförelsetjänst. Se till att ditt nya samlingslån har lägre ränta än majoriteten av dina tidigare skulder, och att lånet har schyssta villkor. 


Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255