Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Nordic Medical Center firar 2 år!

Svenska Magasinet i Spanien

Nordic Medical Center firar 2 år!

2019-10-09

Nordic Medical Center är en svensk vårdcentral som ligger i Los Boliches, Fuengirola. Nu har de haft öppet i 2 år och under den tiden har de hjälpt över 800 svenska patienter, många av dessa har sedan blivit nöjda stamkunder eller patienter.


Skicka till en vän

Text och foto: Anja Erixon

Nu till hösten har de också nya saker på gång. De har fått nya specialister som presenteras i deras annons. Dessutom har de startat en hel del förbättringar gällande patientavgiften för både de svenskar som är folkbokförda i Sverige med EU-kort och för de svenskar som är inskrivna här i Spanien.

Svenskt EU-kort:
Om man är inskriven i Sverige kan använda sitt EU-kort för besök hos allmänläkare på Nordic Medical Center. Man betalar samma som man skulle ha betalat i sin egen region hemma i Sverige, mellan 0-20 €. Även frikort gäller för besök hos allmänläkare.

Om det är nödvändig att träffa gynekolog, medicinsk fotterapeut, sjukgymnast, psykiater eller ortoped kan de hjälpa till med ansökning av betalning av vård i efterhand från Försäkringskassan.

Inskriven i Spanien:
Om man är resident i Spanien kan man teckna ett avgiftsbaserat abonnemang som ger rätt till obegränsat antal med besök hos allmänläkaren till ett mycket lägre pris än normalt och dessutom får man 15% rabatt hos de andra specialisterna på kliniken. Abonnemanget finns för enskilda personer, par och familjer.

Mycket mer än allmänmedicin
På Nordic Medical Center kan man alltid känna sig trygg och man blir väl omhändertagen.  Dr Adolfo Jiménez  pratar svenska, spanska och engelska. Det underlättar när man behöver vidare vård på sjukhus för då kan dr Adolfo skriva remiss på spanska och kontakta dem. På Nordic Medical Center finns även personal som pratar finska och som vid behov kan hjälpa till att översätta. Patientsäkerheten är mycket viktig för Dr. Adolfo och då är det bra att veta att han kan gå igenom journaler, prover och medicinlista från Sverige via 1177 tillsammans med patienten, om patienten har mobilt bank ID.

Till mottagningen kan man självklart komma in med akuta åkommor eller problem. De gör även kontroll av kroniska sjukdomar, ger vaccinationer och förnyar recept.

På Nordic Medical Center jobbar även svensk gynekolog, sjukgymnast, psykiater, ortoped, beteendevetare, naprapat samt engelsk nutritionist, spansk fotterapeut och finsk estetisk medicinläkare. Adress och kontaktinformation finns i deras annons.
 

Svenska Magasinet i Spanien

Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255