Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Besök underbara Marocko

Svenska Magasinet i Spanien

Besök underbara Marocko

2019-09-09

Vare sig du bor permanent eller är turist på Costa del Sol, möjligheten att resa till den afrikanska kontinenten, Marocko och Sahara-öknen är unik, nära till hands och går inte att missa. Unik Maroc Tours är baserat i Tanger och Marrakech och erbjuder det bästa av norra och södra Marocko till resenärer som anländer med färja eller flyg. De erbjuder allt från korta utflykter på en eller flera dagar, genom Tanger, norra Marocko och söderut till Sahara-öknen med anpassade områden och rutter i hela Marocko för privata grupper.


Skicka till en vän

Med mer än 20 års erfarenhet av turism kan Youssef Ouargaga, svensk marockan, kombinera sin kunskap om skandinavisk kultur och Medelhavsländer, med sin berber kultur. Unik Marocs chaufförer och guider kommer från berber familjer som känner och älskar detta land på samma sätt som deras nomadiska förfäder kände och älskade Sahara-öknen. Delar av familjen behåller fortfarande samma livsstil idag.

Med Unik Maroc Tours kan du uppleva berber kulturen och livsstilen genom dialog, besöka de mest speciella platserna och möta människor som med sin värme och gästfrihet får dig att känna dig välkommen i deras samhälle. Du kommer att smaka på det utmärkta marockanska köket och bo på charmiga hotell och riader. Du tar del av berbernas historia genom besök på monument och museer, eller bo i berber och nomadiska byarna. Och du kommer att upptäcka det vackraste i Marocko, gammalt som aktuellt och den magiska tystnaden i Sahara. De sägs att en öken måste besökas minst en gång i livet, missa inte chansen.

Unic Maroc Tours erbjuder dig en äkta upplevelse, en anpassad resa med lugn och komfort. Skräddarsydda turer och utflykter med en unik look till det äkta och djupaste Marocko. Din erfarna chaufför/guide gör det enkelt för dig att få kontakt med just det du vill uppleva och tar hand om alla detaljer. Perfekt för familjeresor med barn, i par eller små grupper, med privat 4x4-transport eller bekväm minivan. Varje klient är unik och så är också deras resa, vi specialdesignar anpassade turer. Unik Maroc Tours organiserar allt nödvändigt för en resa av hög kvalitet och i din egen takt.

Mer information hittar ni på www.unikmaroctours.com, ring eller whatsapp på +212 661896740. Unik Maroc Tours hjälper dig gärna. Och vi pratar svenska. Välkomna till Marocko.
 
Svenska Magasinet i Spanien


Svenska Magasinet i Spanien

Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255