Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Nya unika lyxbostäder byggs i Fuengirola

Svenska Magasinet i Spanien

Nya unika lyxbostäder byggs i Fuengirola

2019-09-09

Ett nytt spännande byggprojekt påbörjas inom kort i Fuengirola med 116 lägenheter i ett centralt läge 150 m från strandpromenaden. Här erbjuds förstklassiga lägenheter på alla sätt och vis med modern layout där de flesta får havsutsikt från väl tilltagna terrasser.


Skicka till en vän

Detta är ett fantastiskt tillfälle att investera i nybyggnation i Fuengirola, som för många är ett populär ort att leva och bo i med centralt läge på Solkusten och utmärkt tågförbindelse till Malaga. 

Fuengirola är känt för att ha mycket äldre byggnation, ofta i behov av renovering och utan hiss och parkering. Detta nya projekt passar därför svenskar perfekt med tanke på design och standard. I ett tidigt skede kan ni välja just ert perfekta läge i fastigheten och får samtidigt en utdragen betalningsplan som löper under byggets gång med bankgarantier enligt gällande lagar. Fastigheten byggs med härliga sociala ytor, solterrasser, pool, inomhuspool, spa, biosalong, lekplats, lounge m.m. Alla lägenheter får en garageplats och ett förråd. Intresseanmälningar görs till Your Dream Home och Mari Lundberg på tel +34 658 110 122 som också kan berätta mer om priser och den komfort som projektet erbjuder. Först till kvarn...

Your Dream Home är ett väletablerat mäklarföretag på Solkusten med kontor i Fuengirola sedan 11 år tillbaka med arbetsområde från Sotogrande till Nerja. Engelske Mark Rawlings har framgångsrikt byggt upp ett utomordentligt team med många nationaliteter som behärskar de flesta områden i fastighetsbranschen och den stundtals oberäkneliga marknaden. Genom en utmärkt lokalkännedom och ett fenomenalt kontaktnät kan Your Dream Home oftast hitta de rätta objekten som passar just er. Uthyrning är också en viktig del av verksamheten och med 160 bostäder i sin portfolio, är chansen stor att du hittar det du söker här, vare sig det gäller på längre tid eller veckovis. Full service erbjuds fastighetsägare med allt från nyckelhållning till kompletta servicepaket och även ansökan om turistlicenser.

Numera erbjuder Your Dream Home även fastigheter på Costa Blanca och Costa Calida p g a den fördelaktiga prisbild som finns där. Infrastruktur och service kanske inte smäller lika högt som på Solkusten men vad gör det när solen skiner och det är halva priset. Två svenskor finns i teamet, Mari och Johanna, redo att hjälpa alla svenska och skandinaviska kunder. 
 

Svenska Magasinet i Spanien

Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255