Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Advokatbyrå i Marbella fyller 5 år

Annons - Svenska magasinet
Svenska Magasinet i Spanien

Advokatbyrå i Marbella fyller 5 år

2019-05-13

På advokatbyrån Golden Mile Law Firm finns tre spanska advokater; Jorge Blanco, Eduardo Borredat och Maria del Carmen Cardoso samt svenska Caroline Merlin som ansvarar för de skandinaviska klienterna. Alla har sedan tidigare erfarenhet från flera välrenommerade advokatbyråer förutom Mari Carmen som är nyutexaminerad jurist.


Skicka till en vän

Golden Mile Law Firm kan hantera ärenden som involverar både Spanien och Sverige. Vi samarbetar också med flera svenska mäklarkontor aktiva på Costa del Sol.

Vi representerar många skandinaviska klienter vid bostadsköp och det viktigaste för oss är att klienten kan genomföra ett tryggt och säkert köp. Vi vill gärna påpeka att vi genomför en komplett transaktion där allt ingår, NIE nummer, hantering av löpande räkningar, upplägg för autogiro etc utan att det kostar något extra.

Jorge är en av få advokater som specialiserat sig på stadsplanering och kan i sådana ärenden bistå vid t ex köp av villor, renoveringsobjekt, tomter och byggnation, med en fullständig juridisk analys beträffande utvecklingsmöjligheter och förhållande till stadsplanen.

Eduardo är experten på bolagsrätt och arvsrätt vilket innebär att vi kan med fördel hantera ärenden om bolags- och kontraktsrätt, investeringar, sammanslagning av företag, skatterådgivning och även ärenden som gäller arv.

Caroline rekommenderar att utländska bostadsägare upprättar ett spanskt testamente vilket underlättar mycket rent byråkratiskt och spar både tid och pengar vid ett eventuellt dödsfall. Ring henne gärna så berättar hon mer om just detta.

Golden Mile Law Firm har som mål att ge alla sina klienter en förstklassig, personlig och snabb service på svenska, spanska, engelska eller franska. Den första konsultationen är kostnadsfri. Välkomna att kontakta oss på tel +34 952 826973 eller maila [email protected]
 


Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255