Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Higuerón West erbjuder något nytt

Annons - Svenska magasinet
Svenska Magasinet i Spanien

Higuerón West erbjuder något nytt

2019-05-13

Higuerón West erbjuder ett unikt levnadssätt som är uttänkt från ett annorlunda perspektiv. Det är skapat runt en exceptionell livskvalité där de boende är uppmuntrade att verkligen göra det mesta av det underbara klimatet och läget i ett innovativt eko-samhälle.


Skicka till en vän

Här finns fantastisk tillgång till både avskildhet och utrymme, naturliga och skapade grönområden med underbar utsikt omgärdad av doftande blommor och växter i ett hållbart boende. Här erbjuds enormt stor tillgång av hälsoanläggningar och annan service som kompletterar de underbart utformade hypermoderna lägenheter och skyvillor med all exklusivitet och bekvämlighet som är möjligt på 2000-talet. Hela området är på 500.000 kvm med oslagbar utsikt över havet och bergen.

Costa del Sol har det mildaste klimatet i Spanien med 320 solskensdagar och en genomsnittlig temperatur på 23° året runt. Här finns en känsla av lugn och ro men med mycket centralt läge och närhet till Fuengirola, Marbella och Málaga. En idealisk utgångspunkt för att utforska och se det som erbjuds på andra platser längs Costa del Sol. En hel värld av valmöjligheter -  sport, kultur, gastronomi, shopping och stränder. Detta är en region med mycket att erbjuda -  allt inom nära räckhåll. Närhet till de mer än 60 mästerskapsbanorna för de som älskar golf, alla småbåtshamnar och ridanläggningar. Ett alternativ är att uppleva hästpolo i Sotogrande eller att åka skidor i Sierra Nevada eller uppleva de underbara stränderna i surfparadiset Tarifa - allt på bekvämt avstånd.

Grönområde
Inom området finns 100.000 kvm grönområde med lekplatser för barnen och andra områden för att umgås utomhus för hela familjen, även parker med vatten för familjer med hund där den kan släppas lös. En sport klubb på 12.000 kvm finns här med 700 kvm gym, utomhuspool, uppvärmd inomhuspool, volleyboll, basketboll, tennis och 10 padeltennis banor. Sedan får vi inte glömma att här finns 9 restauranger och en av dom har en Michelin star.

1.000 kvm kreativ arbetsyta
Att arbeta på distans är allt vanligare och detta har uppmärksammats och förenklats med modern teknologi. Att ha tillgång till ett kontor, reception service och möjlighet att hålla möten inom denna kreativa och dynamiska miljö är verkligen ett plus. Higuerón West erbjuder en arbetsplats för dig som behöver just detta sätt att arbeta och slippa alla resor. Detta är baserat på exakt samma principer som dagens bästa internationella arbetsplatser. Här finns öppna kontorsytor, privata kontorsutrymme, rum för att hålla möten, tekniska inrättningar och professionell support.

 


Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255