Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Svenskt ansikte hos Keller Williams

Annons - Svenska magasinet
Svenska Magasinet i Spanien

Svenskt ansikte hos Keller Williams

2019-04-09

Keller Williams är ett globalt mäklarföretag, faktiskt världens största, med kontor i 37 länder. I Spanien finns 12 kontor med totalt 400 agenter och i Marbella arbetar 85 personer. I spetsen för den spanska divisionen står Leonardo Cromstedt, ett svenskt klingande namn. Leo föddes i Göteborg men är bosatt i Marbella sedan mycket unga år och har arbetat med fastigheter i 31 år.


Skicka till en vän

Keller Williams arbetssätt handlar om förtroende och ett stort åtagande med fokus på kundens intresse. De har en unik internutbildning och det är alltid en mäklare som personligt ansvarar för varje enskilt objekt.

Ann Christine Håkansson som länge lockats av fastighetsbranschen, fastnade för detta välorganiserade och kundorienterade arbetssätt och den härliga, kollegiala kultur som finns på Keller Williams. Hennes bakgrund som civilekonom, lång tid inom bank- och finans och inom konsultvärlden (med uppdrag också i Spanien) samt som ordförande i BRFer  i Sverige och engagerad i föreningen här, kommer väl till pass. De senare erfarenheterna har givit en ovärderlig kunskap om fastigheter, underhåll och vad man ska hålla ögonen på.

Ann Christine är inte ny i Marbella, redan som liten spenderade hon många lov här, första gången redan 1971. Genom Keller Williams hoppas hon kunna hjälpa kunder att hitta rätt i denna brokiga marknad.

Marknadspriserna fortsätter att stiga en aning, medan antalet fastigheter som ligger ute till försäljning fortfarande är något större än efterfrågan. Nyproduktion med hög kvalitet är populärt och bidrar till den genomsnittliga prisökningen.

Keller Williams har aktiva samarbeten med ca 1600 agenter på kusten och med andra spanska sammanslutningar samt inte minst ett stort internationella nätverk. Keller Williams har utöver sin hemsida en separat sida för exklusiva objekt.  Kontakta Ann Christine på [email protected] tel: (+34) 697 60 63 62
 


Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255