Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Jensen förser stolt svenska äventyrare med suverän liggkomfort

Annons - Svenska magasinet
Svenska Magasinet i Spanien

Jensen förser stolt svenska äventyrare med suverän liggkomfort

2018-03-09

Jon Olsson och Janni Delér är ett äventyrligt par som nyligen har köpt ett hus i Marbella, Spaniens sydkust. Som passionerade bloggare delar de ständigt med sig av inspirerande glimtar från deras resor: Jon som skidåkare, bilentusiast och produktdesigner, Janni som chic modefantast.


Skicka till en vän

En hektisk livsstil kräver tid för återhämtning och påfyllnad av energi – och Jensen kommer stolt att göra jobbet.

Att ständigt resa jorden runt kräver en plats där Jon och Janni kan känna sig totalt avslappnade och bekväma. Faktum är att för parets nya hus är målet just detta: att utforma en plats där de kan vara sig själva, för sig själva – och dessutom bjuda hem många vänner. I jakten på den ultimata sängen, där liggkomfort och design skapar de bästa av förutsättningar för återhämtning, kom de i kontakt med oss på Jensen.

Paret inspirerades av Jensens utbud och de specialanpassade zonerna för hela kroppen, med fokus på rygg, höft, axlar och nacke – och det oavsett om madrassen är fast eller mjuk. Beslutet var avgjort: Jon och Janni beslöt sig för att förse husets alla sovrum med sängar från Jensen. Ett beslut grundat i parets vision: varje dag är en gåva och förtjänar att bemötas med de bästa av förutsättningar. Vi på Jensen vill ta tillfället i akt att önska Jon och Janni ett stort lycka till inför stundande äventyr!

Den 14:e februari – på alla hjärtans dag – fyller Jensen 71 år. Vår framgångssaga inleddes 1947 och ända sedan dess har vår sängtillverkning präglats av innovativ utveckling, hantverksskicklighet och fokus på god sömn.

Vi på Jensen har alltid arbetat för att skapa de bästa förutsättningarna för våra sänganvändare. Så att de kan återhämta sig i optimal liggkomfort för både ryggen och nacken – och utvilade möta varje ny dag. Därför passar det så bra att Jensens födelsedag sammanfaller med alla hjärtans dag – en dag fylld med kärlek, omsorg och välmående.

Jensen utvecklas ständigt och 2018 inleds med lanseringen av en ny kommunikationsplattform och en stark lanserings- och aktivitetsplan.

Snart tar vi vår skandinaviska design och karakteristiska liggkomfort till London där vi inom kort öppnar ett nytt Jensen showroom – i spännande och vackra Chelsea Harbour. Därmed fortsätter vi att vara ett betydande och synligt varumärke, tillgängligt för konsumenter över hela Europa. I Spanien hittar ni Jensen butiker i Nueva Andalucia och Palma de Mallorca.

jensenstore.com
 
 

Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255