Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Mäklarhuset och San Pedro

Annons - Svenska magasinet
Svenska Magasinet i Spanien

Mäklarhuset och San Pedro

2017-09-11

Genuin spansk by atmosfär och en kontinuerlig utveckling av infrastruktur som gör vardagen bättre för alla. Det säger Mäklarhusets delägare Andreas Strindholm om det aktuella läget i staden San Pedro Alcántara. Mäklarhuset startade sin verksamhet på kusten 2012 och sedan i början på året ligger kontoret mitt på gågatan Marqués del Duero.


Skicka till en vän

Här har vi härlig puls året runt och våra kunder gillar precis som vi den härliga stämningen, de stora utbudet av butiker och småhandlare med lokala råvaror i världsklass. Andreas driver Mäklarhuset i Marbella och Estepona tillsammans med sin partner Michael Montin och valet av San Pedro som nav i verksamheten kändes naturligt. - Det är nära till Nueva Andalucia, Guadalmina, Benahavis och Esteponas New Golden Mile. Dessutom pågår en mycket intressant utveckling i vårt närområde. Utbudet av nya butiker och restauranger gör att ett nytt spanskt och internationellt klientel nu upptäcker San Pedro, säger Michael Montin.

Upprustningen av huvudgatan i San Pedro skall vara färdig till årsskiftet och innebär betydligt större trottoar med plats för uteserveringar och flanörer. Även restaurangtäta Calle Andalucia genomgår en omfattande renovering och trafiken har fått omdirigerats i vissa delar av staden.

- Det har givetvis varit jobbigt för många företagare, men när allt snart är färdigt kommer alla bli nöjda och glada. Sedan har kommunen och den regionala regeringen flera intressanta projekt på gång som ytterligare kommer höja upplevelsen för bofasta och turister, tror Andreas Strindholm.

San Pedro Alcántara är en del av Marbella, men har ett eget kommunkontor på kyrktorget. Här styrs över områdena Nueva Andalucia, Puerto Banus, San Pedro och Guadalmina. Just nu lägger kommunen stor kraft på att stabilisera stränderna med hjälp av investeringar från den spanska regeringen.

-Det kan kanske ta något / några år till, men när vi får riktigt bra stränder, färdig strandpromenad till Estepona och en ny stadsplan, kommer kringinvesteringar och den positiva utvecklingen fortsätter, inflikar Michael. Välkomna in till oss i San Pedro! maklarhuset.se/costadelsol


 


Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255