Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Cómpeta Properties öster om Málaga

Annons - Svenska magasinet
Svenska Magasinet i Spanien

Cómpeta Properties öster om Málaga

2017-03-14

Vi är en professionell, väletablerad fastighetsbyrå och vet av egen erfarenhet hur det är att bo och leva i området.


Skicka till en vän

Vårt team består av personer från Cómpeta och andra länder som arbetar tillsammans med vår  samlade kunskap,  för  att  hjälpa våra  klienter.  Vi  har  stort,  brett  utbud  av bostäder till salu och för uthyres i Andalusien, både i inlandet och på Costa del Sol! Ett urval av moderna och rustika hus på landsbygden, townhouse i vackra byar, lägenheter och tomter.

Ägaren Cele Fernandez säger " Vårt mål är att våra kunder som använder sig av vår samlade kunskap och köper sitt drömhus ska få en trevlig upplevelse. Vi håller våra kunder informerade genom hela processen och de vet att vi finns här för att hjälpa dem. Vi kan rekomendera både ombud och advokater som hjälper till att göra köpet/försäljningen  så enkel som möjligt. När försäljningen/köpet är klart så fortsätter vi att hjälpa er. Ni kan hitta oss på alla våra kontor för vad ni än behöver - både för er nya bostad och erat nya liv i Spanien."

Vi är en professionell, väletablerad fastighetsbyrå och vet av egen erfarenhet hur det  är att bo och leva i området. Vårt team består av personer från Cómpeta och andra länder som arbetar tillsammans med vår samlade kunskap,  för  att  hjälpa våra  klienter.  Vi  har  stort,  brett  utbud  av bostäder till salu och för uthyres i Andalusien, både i inlandet och på Costa del Sol! Ett urval av moderna och rustika hus på landsbygden, townhouse i vackra byar, lägenheter och tomter.

Ägaren Cele Fernandez säger " Vårt mål är att våra kunder som använder sig av vår samlade kunskap och köper sitt drömhus ska få en trevlig upplevelse. Vi håller våra kunder informerade genom hela processen och de vet att vi finns här för att hjälpa dem. Vi kan rekomendera både ombud och advokater som hjälper till att göra köpet/försäljningen  så enkel som möjligt. När försäljningen/köpet är klart så fortsätter vi att hjälpa er. Ni kan hitta oss på alla våra kontor för vad ni än behöver - både för er nya bostad och erat nya liv i Spanien." Vi erbjuder även hjälp med uthyrning av bostad och har ett framgångsrikt systerbolag "Cómpeta Properties  Constructions  and  Services"  som med  mer  än  15  års  erfarenhet  i  branschen,  dem hjälper dig med ändringar av din fastighet på det sätt som du önskar och du kan vara lugn och veta att arbetet som utförs kommer vara av högsta kvalitet och att alla papper är i sin ordning. Kontakta Cele och hans team, där svenska Johanna ingår!Kunderna är vår första prioritet!

Cómpetakontoret: 952553589 │ Huvudkontoret: 952516107 │ Torroxkontoret: 952538337  Constructions and Services: 952553435 │Johanna för er skandinaviska kunder: +34696043190 

Fr.o.m. nu kan du hitta Svenska Magasinet på våra kontor i TORROX och CÓMPETA


Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255