Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Trä & Sten - vi förverkligar era idéer

Annons - Svenska magasinet
Svenska Magasinet i Spanien

Trä & Sten - vi förverkligar era idéer

2016-05-12

Vårt mål är att förverkliga era idéer på ett så snabbt, enkelt och kostnadseffektivt sätt som möjligt. Med 20 års erfarenhet inom natursten och byggindustrin, har vi utfört många ombyggningar, nybyggen och renoveringar åt ett stort antal nöjda kunder. Vårt team sätter sig in i ert projekt och levererar ett slutresultat av hög hantverksmässig kvalité inom utsatt tid och enligt planlagd budget.


Skicka till en vänVårt breda urval av natursten från hela världen inkluderar ett av de största sortimenten av Travertin som finns att hitta längs Solkusten. En anledning till att välja material som natursten eller trägolv, är dess slitstyrka och långa hållbarhet. Dessutom tillför naturmaterial enligt vår mening, en klassisk och tidlös elegans i er bostad.

Vi samarbetar med en mängd välkända leverantörer av trägolv och har ett stort utbud på display i vårt showroom, vilket underlättar för er att hitta ett alternativ som passar just ert hem och personliga stil. Utöver detta kan vi även erbjuda en mängd andra produkter av hög kvalité, alltifrån bänkskivor, unika handfat och duschar, till moderna vitvaror och belysningsinstallationer mm.

Oavsett hur långt ni kommit i er planeringsprocess, om ni enbart har idéer eller är klara för att påbörja ert projekt, så arbetar vårt team tillsammans med er för att skräddarsy allt efter era önskemål. Vår tjänst Project Management är avsedd dels för kunder som endast tillbringar en del av sin tid här på kusten och därmed inte har möjlighet att vara på plats under hela processen. Och självklart även för er som helt enkelt föredrar en mer omfattande service. Från att färdigställa ritningar, hantera ansökningar och licenser, till att anlita rätt hantverkare, Trä & Sten ser till att ditt projekt genomförs utan den stress som ofta förknippas med byggnation och renovering utomlands.

Besök vårt showroom i Nueva Andalucia, där vi kan diskutera ert framtida projekt över en kopp kaffe och då ni även kan ta en titt på vårt välfyllda sortiment av naturmaterial. Vi berättar gärna om hur vi går tillväga för att på ett enkelt och smidigt sätt hjälpa er uppnå det resultat ni önskar. Ni hittar Trä & Sten i det nya industriområdet i La Campana, i närheten av kyrkan.

Välkommen! tra-sten.com Tel 952 90 70 20


 


Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255