Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Malmström & Schnipper: Hur gör man med försäkringarna i Spanien?

Annons - Svenska magasinet
Cecilia, Heidi och Håkan

Cecilia, Heidi och Håkan

Malmström & Schnipper: Hur gör man med försäkringarna i Spanien?

2016-04-12

Ni har just hittat ett drömboende i Spanien och ser fram emot en tid i solen, på golfbanan, på stranden, några tapas med mera. Måste man då tänka på att försäkra?


Skicka till en vänSvaret på den frågan är trots allt ja. För det handlar egentligen om att skydda sin investering och att få den hjälp man kan behöva i en nödsituation. På samma sätt som man är noga med att försäkra sin egendom hemma, bör man försäkra sin egendom i Spanien. Det kan ju vara livsviktigt stora investeringar det handlar om.

Vad är då viktigast att tänka på i samband med att man skall köpa sina försäkringar?

Produkten är speciell på det sättet att man köper något som man hoppas aldrig behöva använda. Det fundamentala är dock att förstå och ha en någorlunda insikt i vad man köper. Det får man främst genom att förstå språket som används då man köper och då man behöver hjälpen. Vi är i Spanien och det mesta av det dokumenterade är på spanska eller ibland kanske engelska, men försäkringsspråket på spanska eller engelska är inte alltid så lätt att förstå. Av den anledningen menar vi hos Malmström & Schnipper, att det är viktigt att ha kontakt med en försäkringsagent du kan prata med och som förstår det egna språket.

Detta är avgörande faktorer för tryggheten i köpet och när hjälp behövs i nödsituationer. Det är inte alltid så att försäkringarna i Spanien är lika med eller fungerar på samma sätt som i hemlandet. Därför är det viktigt att ha en försäkringsagent som man kan förstå och ha förtroende för.

Vi på Malmström & Schnipper har gedigen erfarenhet för vi har hjälpt skandinaviska och finska kunder i Spanien i snart 40 år. Vårt kontor har alltid funnits i Fuengirola men vi har kunder i hela Spanien från Cadiz i väster till Galicien i norr. Vi talar alla skandinaviska språk och finska, engelska, spanska med flera språk.

Vår sammanlagda försäkringserfarenhet uppgår till nästan 70 år fördelat på 3 personer. Flera av våra kunder har vi haft i 20 år eller mer. Och det är inte bara köpet av din försäkring vi ordnar. Vi hjälper också till i skadeärenden och bistår med förmedlingen av information på respektive språk. Slå en signal till oss på tel +34 952 468 700 eller besök vår hemsida scand-insurance.com


Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255