Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Multifunktionella möbler hos Feydom

Annons - Svenska magasinet
Svenska Magasinet i Spanien

Multifunktionella möbler hos Feydom

2016-04-12

Efter att ha bott utomlands under många år och ständigt flyttat runt i storstäder som Sydney och Shanghai, blev vårt vardagsrum ofta arbetsplats, barnens lekrum och ett utrymme för gäster på samma gång. Vi behövde möbler som kunde ändras om.


Skicka till en vänEftersom det var svårt att hitta något som passade oss till överkomliga priser, var det en naturlig lösning att vi själva designade våra egna modeller. Vår bakgrund som arkitekter hjälpte oss att snabbt komma igång. En positiv feedback från människor om de första prototyperna startade FEYDOM projektet".

Det berättar Filimena Radonjanin i en intervju med “Fashion For Home .de” år 2013. Filimena och maken Zoran grundade FEYDOM 2006 och den huvudsakliga tillverkningen sker i Makedonien. På den iberiska halvön basar Hannah Osthuis tillsammans med sin far Oliver och butiker finns i förutom Marbella även på Mallorca, i Madrid och Barcelona, Baskien och Leon.

Designen av möblerna har varit den grundläggande faktorn från början tillsammans med ny teknik, nytänkande och möjligheten att förändra. FEYDOM´s soffor kan beskrivas som moduler, omvandlingsbara och multifunktionella. Alla modeller har designats för att enkelt kunna ändra sin form och ändamål.

Möbelns moduler gör det möjligt att enkelt skapa olika kombinationer inom samma utrymme. Alla modeller erbjuds i enskilda delar vilket öppnar för en personligt anpassad design till överkomliga priser. Samspelet mellan FEYDOM konceptet och kunden resulterar alltid i ett utbyte av positiv energi.

Människor älskar möjligheten att prova olika kombinationer i sitt hem och att kunna byta sin möblering på några minuter. De tycker också mycket om soffornas avslappnade look och komfort till vettiga priser.

FEYDOM´s showroom ligger i det nya industriområdet i La Campana, Nueva Andalucia. På den utmärkta hemsidan feydom.com kan ni se exempel på hundratals kombinationer i olika stilar och färger med smarta
lösningar för alla typer av utrymmen. Här finns något för alla!

Svenska Magasinet i Spanien

Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255