Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Soltjänst med trygga omsorgstjänster

Annons - Svenska magasinet
Svenska Magasinet i Spanien

Soltjänst med trygga omsorgstjänster

2015-12-10

Soltjänsten har under flera år varit ledande på spanska Solkusten med utveckling av omsorgstjänster. Företaget har utvecklat möjligheterna för skandinaver att få vistas här nere på ett tryggt sätt.


Skicka till en vän

Det är därför ingen överraskning att Soltjänsten under hösten har utvecklat ett samarbetsavtal med Sanyres Puente Romano, en fantastisk anläggning som öppnar sina dörrar för personer med olika behov av funktionsanpassad boendeformer. Sanyres Puente Romano är en anläggning som håller toppklass i fråga om boende och där kopplingen med Soltjänstens omsorgsutbud, skapar en fantastisk möjlighet för människor att få vistas i Spanien under trygga former oavsett vilka funktionsnedsättningar det må vara.

Utvecklingen av omsorgstjänster för personer över sextio, som av olika anledningar upplever att de är i behov av trygghet när de avnjuter en semester, är en målgrupp som Soltjänsten alltid haft fokus på.
Soltjänsten kan idag erbjuda en individualiserad omsorg, där du som resenär kan välja att vistas hos oss oavsett tidslängd eller omsorgsbehov, där kanske den ena parten är i behov av särskild omsorg och där båda fortfarande kan njuta av livet tillsammans. Du har möjlighet att bo tillsammans med hela din familj eller boka för att fira en högtid tillsammans med alla de du älskar och att bo under samma tak. 

Soltjänstens VD Martha Pérez säger: ” Vi har sett att det finns ett behov av aktiviteter som är anpassade för alla människor och där vi agerar inkluderande istället för åtskiljande. Därför har Soltjänsten sammanfört olika entreprenörer i ett och samma upplevelsekoncept.”

Inom samma omsorgsutveckling har Soltjänsten också arbetat med att vidareutveckla sitt utbud inom assistans och temporärt boende. Tillsammans med Sanyres är det fler och fler skandinaver som väljer Soltjänstens erbjudanden om att bo under längre perioder med en typ av vård som de utformar tillsammans med kunden.

Ett flertal företag anlitar idag Soltjänsten som omsorgsleverantör för sina klienter när de vistas på Solkusten och är i behov av rehab och assistans. Uppdrag som Soltjänsten svarat på med kompetens och självklar säkerhet.

Martha får frågan om vad som kommer härnäst: ”Vi har många uppdrag som vi numer ansvarar för och där vi etablerat oss som ett självklart alternativ. Vi har personal, kompetens och det professionella kunnande som krävs för att människor som anlitar oss, ska känna sig trygga med oss och för våra partners, har vi blivt en självklar samarbetspartner. Och detta kommer vi att fortsätta utveckla”.


 

Svenska Magasinet i Spanien

Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255