Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Nya dörrar och garderober

Annons - Svenska magasinet
Svenska Magasinet i Spanien

Nya dörrar och garderober

2015-06-10

Todomadera är ett familjeföretag i Estepona som drivs av finsnickare Juan och hans fru Agueda, med ansvar för design och försäljning. De har tillsammans sedan 1999 levererat dörrar och garderober av högsta möjliga kvalité och med den bästa möjliga servicen till många nöjda kunder på Costa del Sol.


Skicka till en vän

Tillsammans med sitt duktiga team levererar och installerar de kompletta lösningar när det gäller garderober, garderobsinredning och dörrar till ditt hem. Genom att samarbeta med de bästa dörrfabrikanterna i Spanien, Castalla, Espejo, Alpujarreña och säkerhetsdörrar från Seguricall, garanteras kunderna bästa möjliga resultat.

Beträffande garderober är de främsta leverantörerna i Andalusien, Aljurson och Arjomy för måttanpassade skjutbara dörrar. Todomadera har även dörrar i massivt trä från de bästa hantverkarna i Andalusien, i alla stilar och färger, föråldrat trä för en mer rustisk stil och mycket mer.

Hos Todomadera kan du få din garderob skräddarsydd enligt just din önskemål, valet är ditt. Träfanér i en rad olika träslag, opalfärgat eller lackat glas, utbudet är enormt. Eller kanske speglar för att få större ”rymd” i rummet. Välj själv om det ska vara hela eller spröjsade dörrar. För själva inredningen finns många smarta utdragssystem, klädstänger, lådor och trådkorgar som kan placeras i flera olika nivåer - allt enligt dina önskemål.

Agueda hjälper till att göra ett förslag och ni får en offert. När priset accepterats kommer Juan hem till er och tar de exakta måtten. Leveranstiden är normalt sett 3 veckor, montering görs på dagen och det behövs inte göras något byggnadsarbete i samband med installationen.

Under våren har Todomadera bytt ut sin utställning och har nu de allra senaste modellerna på display. Man erbjuder också en avbetalningsplan på 12 månader utan ränta. När det gäller innerdörrar från firman Castalla, ingår montering och installation vid köp av min. 5 dörrar.

Todomadera hittar ni mitt emot fotbollsstadion och feria platsen i Estepona på gatan Monterroso.

Från huvudvägen A7 tar man avfart 155, kör ner Avda. Juan Carlos I, förbi brandstationen och till höger innan rondellen ser ni Todomadera intill veterinärkliniken. Butiken är öppen 10 - 13.30 och 16.30 - 20.30. Välkomna hälsar Agueda och Juan. www.todomaderaestepona.com


 

Svenska Magasinet i Spanien

Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255