Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Salon La Vida by Vera i Aloha Pueblo

Annons - Svenska magasinet
Svenska Magasinet i Spanien

Salon La Vida by Vera i Aloha Pueblo

2015-04-13

Jag är född och utbildad i Finland och började min frisörkarriär i Helsingfors.


Skicka till en vän

Efter avslutad utbildning hade jag turen att få arbeta i en av toppsalongerna där vilket gav mig erfarenhet av det skandinaviska håret, där färgning och styling är mer känsligt och det behövs lite extra kännedom.

Innan jag kom till Spanien, bodde jag i London under några år för att lära mig språket ordentligt. Där arbetade jag på välkända salonger, med vilka jag fortfarande håller kontakt. Jag arbetade även med make up och hår för mode fotografering och filmindustrin. Jag har nu bott i Marbella i 15 år.

För att ligga på topp behöver man inspiration utifrån och jag deltar regelbundet i kurser både i Spanien och internationellt för att hålla mig a jour om nya trender och tekniker. Nästa månad åker jag till Milano för det senaste i klippning och färgning, spännande!!

Min passion är färgning. Det är fascinerande hur en liten ändring i färgtonen kan förändra och "lyfta" ett ansikte. Jag är också välkänd på kusten för hårförlängningar och arbetar med "Great Lengths" och "Play extension" och erbjuder 5 olika metoder av hårförlängning.

I början av 2015 öppnade jag egen salong, Salon La Vida by Vera, en full servicesalong. När du sitter med färg, njut av en manikyr eller medans du får din hårförlängning, njut av en avslappnande pedikyr.

Vårt duktiga team och en vänlig atmosfär gör ditt besök minnesrikt. Hittills har vi haft många nöjda kunder och boka därför tid några dagar i förväg för att undvika besvikelse. Jag arbetar med de bästa produkterna på marknaden och använder Revlons färger och Tigis styling produkter. Jag talar finska, engelska och spanska. 

Jag älskar mitt yrke, inom hårindustrin händer det saker hela tiden och jag tycker om att lära mig nya saker. Varje dag är annorlunda och jag blir aldrig uttråkad av mitt arbete och nya utmaningar. Salon La Vida by Vera ligger i Aloha Pueblo, Nueva Andalucia. Ta till vänster vid restaurang El Banco och sedan till höger efter välkända Links Bar. Tel 680 238 480 eller besök hairdressermarbella.com


 

Svenska Magasinet i Spanien

Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255