Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Pool specialisterna

Annons - Svenska magasinet
Svenska Magasinet i Spanien

Pool specialisterna

2015-02-12

PoolSchool är ett väletablerat företag verksamt i över 8 år på Costa del Sol.


Skicka till en vän

Ägaren Andrew Williams har varit bosatt och arbetat i Andalusien i mer än 30 år och har genom åren skaffat sig ett bra rykte för professionell och pålitlig service. Med lager och butik centralt placerat i Coín servar Pool School i stort sett hela Costa del Sol och inlandet.

Förutom komplett service och underhåll för alla typer av pooler, är PoolSchool också specialiserade på pooldesign och renoveringsarbeten. På hemsidan poolschool.eu kan ni prenumerera på nyhetsbrevet som skickas ut varje månad och alltid innehåller goda råd, specialerbjudanden m.m. PoolSchool säljer och installerar Katchakid säkerhetsnät, olika typer av poolöverdrag, Astral pumpar, belysning, bastu, soft tubs och spas m.m. Katckakid säkerhetsnät är en ny uppfinning för barnsäkerhet vid poolen. Tillverkat av högsta kvalité och av noggrant testat material, det är det bästa system som finns på marknaden. Inget barn har drunkat i en pool som är skyddad med ett korrekt installerat Katchakid.

Astral pumpar är effektiva, tystgående, bibehåller temperaturen 24/7, har snabb uppvärmningstid och reducerad temperatur när poolen inte är i bruk. I Astrals sortiment finns en pump för alla pooler, liten, stor, för bostadsområden eller kommersiellt bruk. De är designade och tillverkade av kvalitetskomponenter.
När det gäller renovering av pooler kan en gammal pool bli som ny t ex byt ut poolkanten runt om poolen, skaffa ny trappa eller trappsteg, byt ut rörledningar från stål till plast, nytt filter, nytt kakel, ny skimmer eller gör poolens djupa del mindre djup. Har ni ett problem eller frågor om er pool, kontakta Poolschool för de kan hjälpa er. Eller varför inte göra ett besök i deras nya butik och lager som öppnar den 28/2 i Parque Empresarial, Coín. Välkomna in på öppningsdagen!

Butiken ligger nära korsningen mellan väg A-355, riksvägen från/till Marbella, och väg A-404 som går mellan Coín och Alhaurin el Grande. Öppet varje dag fr 9.00 - 14.00. Ni kan också läsa och lära mer på hemsidan poolschool.eu


 


Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255