Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Ventura Properties hjälper dig investera

Annons - Svenska magasinet
Maxim och Elena

Maxim och Elena

Ventura Properties hjälper dig investera

2015-01-13

Med ett kontor i välkända Puerto Banús, har Ventura Properties etablerat sig som en av de bästa fastighetsmäklarna på Costa del Sol. Direktörerna Maxim Kulyukin och Elena Andreeva har närmare 20 års erfarenhet av den spanska marknaden och dess fastighetslagar.


Skicka till en vän

Under årens lopp har de hjälpt många kunder från alla världens hörn att hitta en drömbostad här på Solkusten. En viktig hörnsten i företaget är deras disciplin och höga moral vilket gett fortsatt framgång trots ovissa ekonomiska tider.

Ventura Properties är ett familjeföretag och i deras filosofi innefattar att man tar hand om sina kunder på bästa sätt. Från det att ni går in på deras kontor tills dess ni slutfört alla handlingar för ert nya underbara hem, arbetar detta företag oavbrutet för att ni skall få en smidig erfarenhet till den perfekta affärsupplevelsen.

Maxim och Elena har både stor kunskap från turistsektorn innan de började sin karriär i fastighetsbranschen. De vet vad som krävs för en perfekt semester och de har många bra kontakter i den viktiga serviceindustrin för att se till att ni får den mest angenäma vistelsen här på Solkusten. Marbella är en unik stad i Europa där berömda och förmögna gärna tillbringar avkopplande vistelser.

Marbella kan därför erbjuda mera av lyxiga restauranger, märkesbutiker, kulturevenemang och fina skolor än de flesta storstäder i Europa. Medan Europa nyligen genomgick ekonomisk instabilitet, fortsatte Puerto Banús att frodas vilket gör platsen till ett idealiskt val för er som söker en bra investeringsmöjlighet. Faktum är att fastigheter är en av de säkraste investeringarna och det finns många faktorer som pekar just på den spanska marknaden.

Om ni söker en investering eller vill hitta er drömbostad, Ventura Properties hälsar er hjärtligt välkomna med en öppen inbjudan till kontoret i Puerto Banús. Adressen är Jardines del Puerto lokal 7 B. Tel 952 811 488  www.vpsrealty.com
 Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255