Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Vi är på tapeten!

Annons - Svenska magasinet
Svenska Magasinet i Spanien

Vi är på tapeten!

2014-04-10

I SVENSK MEDIA - OCKSÅ! I samband med tre nyhetshändelser i Spanien den senaste tiden har Svenska Magasinet blivit citerad i ett 40-tal dagstidningar i Sverige. Det gör oss både stolta och glada!


Skicka till en vän

Av Anders Rosell

Svenska media har förstås följt våra publiceringar som sker via webben och vår egen hemsida. Så här skrev bland annat Expressen; "Nyheten om den svenska kvinnan som greps på Gando-flygplatsen på Gran Canaria den 24 juli i fjol avslöjas av journalisten Ola Josefsson på den svenskspråkiga tidningen Svenska Magasinet i dag, fredag.”

Nyhetsrapporteringen hemma i Sverige har också handlar också om den västsvenska man, från Jönköping, som varit efterlyst och som senare greps i Torrevieja, och den 31-årig svenska man som greps i centrala Fuengirola för att ha knivhuggit en 32-årig spansk man i magen.

FÖRLORAD BARNDOM! Linda Styf var ett av tusentals fosterhemsbarn som lämnades bort. Omkring 2.500 av dessa vanvårdades men det kan vara det dubbla. Det finns ett stort mörkertal. Det är ett mycket mörkt kapitel i den svenska historien som ger blandade känslor för det svenska folkhemmet. Läs den personliga artikeln med Linda på sidan 20.

FÅGELPARADIS. Sydspanien är ett fågelparadis vilket gör att provinsen Málaga satsar på ornitologisk turism. Fågelskådare lockas till Costa del Sol i allt större antal och anländer under hela året för att ”kryssa” och skåda provinsens 380 registrerade arter. Hela Spanien har 569 registrerade arter och med det utgör landet en huvuddestination för ”kryssarna”. Läs mer på sidan 22.

PANG I BYGGET! Babben Larsson kommer till Marbella teater i oktober tillsammans med Adde Malmberg för att ge succéshowen Gammal är äldst. I sommar kan vi se Adde Malmberg göra rollen som Basil Fawlty från den folkkära tv-serien Pang i bygget som blir teater på Fredriksdalsteatern i Helsingborg. Läs mer på sidan 30.

Och så mycket mer, förstås. Trevlig läsning!
 


Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255