Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

World of Sofas snart 4 år

Annons - Svenska magasinet
Svenska Magasinet i Spanien

World of Sofas snart 4 år

2013-11-11

Simon Scott vd, berättar att det har varit mycket intressanta år. Under den här tiden har Spanien genomlidit den värsta ekonomiska nedgången i mannaminne, med fastighetsmarknaden nästan stillastående, folk i gemen oroliga för sina arbeten och även utländska pensionärer oroade för sin ekonomi.


Skicka till en vän

Växlingskursen mellan t ex.  pund och euro har försämrats med ca. 30%.  Trots detta har det fungerat bra för oss, säger Simon. Vi har hållit fast vid vår ursprungliga idé om att sälja kvalitetsmöbler till bästa tänkbara pris. Genom att köpa in i större mängder kan vi göra våra inköp till lägre priser och det har våra kunder glädje av.

Som namnet säger har de soffor i både tyg och läder, men också bäddsoffor, sängar, trädgårdsmöbler, grillar, tavlor, speglar, mattor och prydnadsföremål till hem. "Men som inom modebranschen, måste vi vara ett steg före och regelbundet uppdatera vårt lager med nya och fräscha möbler. Därför pågår just nu en 500,000 Euros utförsäljning. Eftersom vi närmar oss slutet på ytterligare ett framgångsrikt år, måste vi få ut det gamla och in det nya. Vi måste snabbt få ut utställningsmöblerna, för att få plats med det nya som snart kommer in. Och det finns bara ett säkert sätt att förvandla ett möbellager till kontanter och det är att sänka priserna drastiskt. Om man är ute efter att fynda - skynda er till World of Sofas", säger Simon Scott.

Han berättar också att han ser tecken på att krisen är över eller som han säger "Jag kan verkligen känna en förändring i luften, folk är mer positiva och fastighetsmarknaden börjar åter röra på sig. Det är exakt vad vi alla behöver för att få ekonomin att återhämta sig. Framtiden ser ljus ut!"

World of Sofas hittar man på huvudvägen mellan Fuengirola och Mijas och även i Vélez Málaga. Där hittas de inom Banderas Vivar mittemot Lidl. Öppettiderna är måndag till lördag från 10.00 till 20.30 utan någon siestastängning! För mer information, se vår annons, gå in på vår hemsida www.worldofsofas.es eller ring 952 665 187.
 


Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255