Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Kära Läsare

Annons - Svenska magasinet
Svenska Magasinet i Spanien

Kära Läsare

2013-07-10

Sommar, playan, folkliv, god mat, kultur och inte minst garanterat sol. Ja det är en härlig puls här nere såhär års, vad mer kan man önska sig på semestern


Skicka till en vän

Av Katarina Lindevall
 
Välkomna till Costa del Sol alla semesterfirare, och välkomna till Svenska Magasinet, kustens äldsta svenska magasin inne på 23:e årgången. Ja det är sant! Så länge har vi funnits här nere. Vi har fyllt tidningen i 23 år med utflykter, nyheter, reportage, skandaler, och svenskkolonins framsteg som faktiskt är den största svenska kolonien utanför Sverige.

Vi har ett jättearkiv av artiklar som ligger på vår hemsida från åren som gått.

På www.svenskamagasinet.nu kan du söka bland våra rubriker eller använda vår sökfunktion för att få utflyktstips, fördjupa dig i spanska traditioner eller historia. Här kan du läsa om golfbanor, Andalusiens flora och inte minst om mat och vin.

Alla städer längs kusten har det skrivits om ett flertal gånger, du kan därför med all säkerhet finna den information du söker. Som du ser i vår tidning är den fullproppad med annonsörer och söker du service eller tjänster kan det vara bra att veta att de flesta är skandinaver eller engelsktalande för den som inte behärskar spanskan.
 
För dig som vill fördjupa dig ytterligare om Spanien när du är hemma i Sverige, kan vi rekommendera vår systertidning Spañien Magasinet som är en kvartalstidning och säljs i Sverige. Den handlar om hela Spanien. Även där kan du läsa artiklar på nätet. www.spanienmagasinet.se.

Vi kommer ut med 11 nummer om året med uppehåll nu i augusti. Sedan är vi tillbaka igen den 15 september med ett rykande färskt nummer. Det vill säga alla utom jag då jag går på mammaledighet och är tillbaka till jul. Vi har en ny tidningsmakare som kommer att fylla min plats under tiden. Välkomna säger vi på förhand till Anders som kommer att fylla denna sida med sina funderingar under hösten.

Ha en trevlig sommar och hoppas att vår mångåriga kunskap och erfarenhet om Spanien kan bidra till att maximera din vistelse på Costa del Sol. 
 
Glad sommar!
Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255