Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Wood Factory tillverkare av möbler och inredning

Annons - Svenska magasinet
Svenska Magasinet i Spanien

Wood Factory tillverkare av möbler och inredning

2013-05-14

Unik design och återvunnet virke ger WoodFactory framgång – showroom och tillverkning i SanPedro är väl värt ett besök.


Skicka till en vän

Äntligen har kusten fått sin egen tillverkare av designade möbler och inredning gjort av återvunnet trä.  I nya Polígono San Pedro de Alcantára har holländska Kristel Schoeman-D​anee startat ett showroom och egen tillverkning av möbler och inredning till både privata hem och restauranger, allt gjort av återvunnet, naturligt och vackert trä.

Träet importeras till Spanien från Holland och kommer i långa längder vilket tillåter tillverkning av långa bord, bänkar och inte minst vackra massiva trägolv. Träet har åldrats naturligt tack vare sol, vind och regn och har därmed fått en vacker ljus eller gråaktig lyster med en patinering som gör att man verkligen ser det naturliga träet och dess ådringar.

WoodFactory tillhandahåller ett stort antal olika designer på bord, stolar, loungemöbler, hyllor, garderober, sängar, skrivbord, blomlådor med mera och för att se och känna på dessa beger man sig enklast till WoodFactorys showroom beläget på Calle Budapest 16, Polígono San Pedro de Alcantára.

Tack vare WoodFactorys egna tillverkning av alla möbler, gjorda av egna finsnickare i egen verkstad, belägen i samma byggnad som deras showroom, kan du som kund få möblerna och inredningen specialanpassad efter just de mått eller den design du önskar.

Har du egna idéer eller kanske till och med ritningar för någon möbel, pergola, kök eller liknande, kom till WoodFactory så hjälper Kristel och hennes finsnickare dig med att förverkliga dina tankar.

Skräddarsydda möbler och inredningar enligt kundens egna önskemål till ett bra pris, är en självklarhet hos WoodFactory.

WoodFactory har byggt och tillverkat inredning hos ett stort antal restauranger och barer runt om på kusten.  Allt från hela inredningar såsom golv, bardiskar, stolar och bord, till mindre arbeten, till exempel speglar, ramar, menyställ med mera har levererats, allt med samma höga kvalitet och goda service.

Möbler för utomhusbruk behandlas med en skyddande olja som finns att få i ett flertal olika kulörer. Självklart kan även möbler för inomhusbruk behandlas och urvalet av olika kulörer till din möbel, är stort till exempel ”White-wash”, svart, turkos med mera.

Ägarinnan Kristel som bott i Spanien i 13 år, har tidigare arbetat inom fastighets- och servicebranschen och har i och med sina tidigare yrken ofta blivit tillfrågad om var man kunnat köpa denna typ av möbler.  Det vill säga möbler, handgjorda av ljust och naturligt trä med en modern och skandinavisk design, och inte minst, till ett bra pris.

Kristel gjorde slag i saken och startade WoodFactory under augusti 2012 och tillförde därmed den saknade pusselbiten inom möbler, design och inredning av återvunnet, naturligt trä, här i Spanien på Costa del Sol.

WoodFactory
Poligono San Pedro de Alcantára
Calle Budapest 16
ES - 29670 San Pedro de Alcantára
Marbella, Málaga

 +34 620 230 376
 [email protected]
 www.woodfactory.es

Svenska Magasinet i Spanien

Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255