Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Pure Water Tech – 10 år i kampen mot kalk och klor

Annons - Svenska magasinet
Svenska Magasinet i Spanien

Pure Water Tech – 10 år i kampen mot kalk och klor

2013-02-12

År 2002 introducerades HydroFlow på Costa del Sol. HydroFlow är ett patenterat system med helt unika egenskaper som förhindrar och skyddar mot kalkavlagringar i vattenledningar, varmvattenberedare både el och gas, värmeväxlar, solpaneler, tvätt- och diskmaskiner. Det löser även upp existerande avlagringar.


Skicka till en vän

HydroFlow är den enda produkten som verkar dygnet runt, vare sig man använder vatten eller inte. Monteringen är enkel utan ingrepp på vattenledningarna och många installerar den på egen hand med hjälp av medföljande bruksanvisning och en skruvmejsel. Produkten har 3 års garanti och fungerar i minst 20 års utan att man byter ut några delar.

HydroFlow har produkter till alla, från lägenheter till större fastigheter och även till industrier. AquaKlear är en specialprodukt till pooler vilken reducerar förbrukningen av klor med 40-50 %.

Den sparar 50-60 % av elförbrukningen när sandfiltret rensas och ökar rengöringseffekten i filtret genom att ta bort mikropartiklar som t ex hudavlagringar, sololja, damm och den viktigaste hälsomässiga egenskapen, att ta bort kloraminer.

Kloraminer irriterar huden och slemhinnorna, har man psoriasis, allergier eller andra hudproblem skall man inte bada i klorvatten p g a kloraminer.

Vi har etablerat ett distributionsnät som idag når från Fuengirola till Barcelona samt till Mallorca och Ibiza. Produkten är patenterad, det finns ingen liknande produkt på marknaden och den säljs över hela världen. Mer information kan fås på tillverkarens hemsida www.hydropath.com

British Gas monterar och rekommenderar HydroFlow sedan 1993. Vi har monterat mer än 2.000 HydroFlow sedan starten 2002.

Rent dricksvatten och vatten till matlagning är en förutsättning för bra hälsa. Många köper vatten på flaska men detta vatten innehåller ofta tillsatser som salt (cloruros=klorid). Dessutom är det bevisat att själva plasten i plastflaskorna innehåller giftiga kemikalier vilka överförs till vattnet.

Det är tungt att bära på vattenflaskor, för att inte tala om all plast som förbrukas. Doultons keramiska vattenfilter med invändigt kolfilter ger alltid rent vatten. Filtret tar inte upp mer plats än 1.5 liter flaska vatten och med egen kram har man alltid rent vatten, utan slam, bakterier, parasiter, tungmetaller, rester av bekämpningsmedel, klor, lukt eller smak.

Hur ofta behöver filtret bytas?

Själfallet beroende på användning, men slam kommer att täppa till filtret inom ca 4-5 månaders regelbunden användning. Då är det bara att skruva loss filtret och tvätta av det, så är det redo att användas igen.

Efter cirka två år bör filtret bytas. Det är enkelt, du kan antingen göra det själv eller ringa oss för ett besök. Duschfiltret tar bort klor. Klor torkar ut håret och hårbottnen. Duscha inte i klorerat vatten om du lider av psoriasis, allergier eller andra hudproblem.

Vi monterar från Sotogrande till Motril. Kontakta Pure Water Tech, E. J Petterson 675 622 312.
Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255