Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Arenakliniken - Ny klinik med många behandlingar

Annons - Svenska magasinet
Svenska Magasinet i Spanien

Arenakliniken - Ny klinik med många behandlingar

2013-01-10

Arenaklinikken, med liknande kliniker i Norge, har nu öppnat dörrarna i La Cala de Mijas, 6 km väster om Fuengirola. Kliniken erbjuder både traditionell medicinsk behandling och alternativ medicin, en sk samordnad medicinsk behandling. Idén är att man fokuserar mera på varje patients sjukdom och samtidigt erbjuder mer än en behandlingsmetod på en och samma klinik.


Skicka till en vän

Norske Hansi Stokken och  Erland Halden har sedan länge lekt med tanken på att starta en klinik tillsammans i södra Spanien. Hansi är utbildad homeopat och har bott här i 12 år. Erland är ansvarig för Arenaklinikken i Norge och har bl a studerat alternativ medicin, akupunktur, öron akupunktur och posturlogi. Tillsammans har de skapat denna unika klinik, där de förutom sig själva har ett samarbete med flera andra terapeuter.

Lågt immunförsvar, rygg och smärtproblem, mage och tarmirritationer, mat intolerans, stress; detta är några av de saker som Arenaklinikken kan hjälpa dig med. Klinikens allmänpraktiserande läkare Barbara Widera överväger efter konsultation tillsammans med behandlingsteamet, vilken behandlingsform som är bäst för patienten. De söker efter orsaker till sjukdomen så att varje patient individuellt kan ges den bästa behandlingen.

“Fördelen på Arenaklinikken är att vi kan verkligen analysera varje patients tillstånd”, förklarar Hansi.

“Vanligtvis när du besöker din läkare blir du remitterad till exempelvis en fysioterapeut eller homeopat. Hos oss går du bara till nästa behandlingsrum och får din behandling. Närmare kan det inte bli”.

Som allmänpraktiserande läkare tar Barbara Widera emot patienter på samma sätt som i Skandinavien och utför själv provtagning och tester.

Arenaklinikken är inte bara för dig som är sjuk. De tar lika glatt emot för rådgivning om kost, näring och livstilsförändring, så att du kan stärka ditt immunförsvar och förebygga eventuell sjukdom. Detta kan ske i form av biologiska läkemedel som påverkar de mekanismer i immunsystemet som är i obalans. “För oss är det lika viktigt att förebygga sjukdom”, säger Erland. “Vi hjälper gärna människor att förebygga sjukdom och på så vis uppnå ett bättre hälsotillstånd”.

Klinikens dagliga administration sköts av Hansi i samarbete med läkaren Barbara som är medicinskt ansvarig och homeopat/akupunktör Erland som är vetenskapligt ansvarig.

Reception och telefon sköts av Kristina Larsson som med ett brett leende tar emot er i fina och hemtrevliga lokaler. Välkomna att ringa 902 02 71 78
www.arenaklinikken.noAxplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255