Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Kreativa personliga lösningar vid Clínica Dental Encarna Moreno

Annons - Svenska magasinet

Kreativa personliga lösningar vid Clínica Dental Encarna Moreno

2012-07-09

CLÍNICA DENTAL ENCARNA MORENO har mer än 20 års erfarenhet och expertis i tandläkarbranschen. Deras goda rykte baseras på kreativa personliga lösningar, estetiskt snygga lösningar, enastående kvalité och ett ständigt sökande efter perfektion för att kunna utföra det omöjliga. Låt er förföras av det behagliga i våra behandlingar, något som går utöver det vanliga, det blir en överraskning.


Skicka till en vän

Vi framhäver gärna att nyckeln till CDEMs framgångar ligger i vårt kompetenta team, som alltid arbetar med entusiasm och stor uppmärksamhet på varje detalj. Detta är anledningen till att CDEM kan erbjuda sina patienter personlig behandling av högsta kvalité.

Våra behandlingar omfattar förutom traditionell tandvård, estetisk tandvård, implantat och oral kirurgi, tandproteser utan metall, tandreglering, borttagning av amalgam, rotfyllningar, tandlossning m.m. Vi erbjuder specialpris på implantat. Vad är då tandimplantat?

Implantaten är titanium skruvar som fästes i käkbenet som ersättning för tänder som förlorats pga karies, tandlossning, olyckor etc. Implantat har många fördelar i jämförelse med proteser.

Man ersätter förlorade tänder utan att påverka de tänder som finns kvar i munnen. Det förhindrar fortsatt förstörelse av käkbenet och man undviker föråldrande i ansiktet. Dessutom är det en mycket mer naturlig känsla än att ha en protes. De flesta av oss kan ha implantat. I vissa fall finns inte tillräckligt med benmassa.  Vår specialist gör då en studie med hjälp av olika typer av röntgen, för att sedan skapa mer benmassa. Vi kan försäkra er om att proceduren inte är smärtsam. Finns det risk för avstötning av implantaten? Det gör det inte.

När implantaten väl är på plats sker en inläkningsfas och då bygger cellerna i käkbenet ben ända in mot titanytan på implantatet. Denna period tar 3 - 6 månader. Efter inläkning utgör implantatet en konstgjord rot som tandläkaren kan fästa tanden på. Resultatet är mycket mer hållbara tänder än proteser.

CLINICA DENTAL ENCARNA MORENO Tel 952 76 67 20 www.clinicadentalencarnamoreno.com
Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255