Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Omedelbart resultat - Liporoom

Annons - Svenska magasinet
Svenska Magasinet i Spanien

Omedelbart resultat - Liporoom

2012-06-11

En komplett kroppsinpackning med garanterad volymminskning erbjuds hos Liporoom i Nueva Andalucia. Många kändisar, Paula Abdul t ex, är hängivna anhängare av denna teknik.


Skicka till en vän

Alla kan dra nytta av en behandling med Universal Contours kroppsinpackning oberoende av storlek eller form. Vare sig det gäller att starta upp en viktminskningsplan, för att försöka bli av med de där sista envisa centimetrarna som timmarna i gymmet ger sig på, eller för att gå ner en klädstorlek inför en stor fest. Det är vetenskapligt bevisat att man tappar 15 cm på endast två timmar med denna behandling. Därför är detta den perfekta lösningen när du vill vara riktig snygg vid ett speciellt tillfälle.

Liporooms behandlingsansvarige, Lynn Shepard, förklarar att det inte bara handlar om volymminskning. Den unika leran som används tillsammans med inpackningstekniken, tonar och drar ihop kroppen samtidigt som din hud skrubbas ren. Du känner dig fantastisk efter bara en behandling!

Behandlingen går till så att man lindas in i 25-30 elastiska bandage som legat i blöt i en varm, mineralrik lera. Lynn rekommenderar också 10 min på en “powerplate” för att sätta fart på ämnesomsättningen. Efter träningen kan du slappna av och låta bandagen forma sig efter kroppen medan mineralerna absorberas av huden och leran drar ut gifter ur kroppen.

Liporooms ägare Dan Waring, skulle aldrig sätta sitt namn på något utan att först prova själv och Lynn behövde aldrig mäta Dan efter behandlingen, han såg själv skillnaden. Han hade till och med tappat vikt under hakan, liksom ett litet lyft.

Liporoom gör också s k I-Lipo vilket används för att förhöja resultatet av kroppsinpackningen. I-Lipo fungerar på så sätt att låga nivåer av laser energi, skapar en kemisk signal i de fett celler som behandlas. Fettcellerna frigör sitt innehåll ut i kroppen och de försvinner ur kroppen med hjälp av motion.
Universal Wrap och I-Lipo ger ett omedelbart resultat när det gäller vikt och volym minskning, din familj och dina vänner kommer att undra hur du gjorde det! Kontakta Liporoom på telefon 952 906 688. Liporoom ligger intill tjurfäktningsarenan i Nueva Andalucia.Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255