Costaevent är en enskild firma som startade 2011. Vi finns i Malaga för bästa kontakt med någon som vill ha ett evenemang på Costa del Sol. Mari Olli ger 110 % för att göra ditt bröllop till en perfekt dag.
Efter förfrågan från par i Norge som ville gifta sig under solen började Mari som bröllopskoordinator. Mari har en bakgrund inom turism, och har arbetat inom restaurangbranschen både i Norge och Spanien. Efter att ha varit bosatt i Spanien i 7 år och har Mari en god lokal kunskap om många vackra platser som lämpar sig för bröllop och smekmånad.
Vi använder oss av många lokala och pålitliga leverantörer. Vi förhandlar fram det bästa priset för ditt evenemang.
Vi erbjuder allt från strandbröllop till ett mer traditionellt arrangemang.
Eller vad sägs om ett intimt bröllop i en av våra vackra villor?
Det finns ingenting som vi inte kan hjälpa till med. Vi ser till att alla detaljer är på plats och under kontroll. Allt från färg temat till den perfekta platsen för ditt evenemang
Vi organiserar boende för alla gäster, om så önskas.
Hur hade varit att förlänga festen med att vara på samma hotell under en längre period?
Detta gör hela upplevelsen av bröllopet mer än bara bröllopsfest.

I Skandinavien är vi aldrig garanterade bra väder, och det är därför svårt att planera evenemang utomhus. Dessutom, den höga kostnaden för de stigande priserna på livsmedel och dryck.

Costa del Sol betyder ”kusten” på norska. I södra Spanien är det alltid fint väder mellan mars till november vilket gör planeringen av bröllopet mycket lättare för alla! Du får mycket mer av din budget i Spanien. Det råder ingen tvekan!

På vår hemsida www.costaevent.com hittar du referenser och bilder. Du hittar oss även på Facebook.
Få ett lyckat evenemang, äventyr och boende till ett billigt pris! Kontakta oss för mer information.
Mari Olli mob. 652 68 10 09
E-post: mari.costaevent @ gmail.com