Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Mad about furniture = Galen i möbler

Annons - Svenska magasinet
Svenska Magasinet i Spanien

Mad about furniture = Galen i möbler

2012-05-10

Det är namnet på ett möbelvaruhus med hela inredningspaket som specialité.


Skicka till en vän

Mycket har förändrats med olika trender sedan Mad about Furniture starten år 2002. Konceptet har alltid varit att leverera ett komplett inredningspaket, att förvandla en tom bostad till ett hem. Detta är fortfarande den största marknaden, att inreda och möblera för kunder bosatta i andra länder och som investerat i ett andra hem i solen.

Att möblera en semesterbostad är ett stort företag och kan vara ganska skrämmande. Den fasta bostaden har oftast inretts över många år och är kanske mer en mish-match av färger, stilar och naturligtvis minnen. När man startar med en fullständigt tom bostad, blir utmaningen väldigt annorlunda. Kunden kan välja en speciell stil genomgående för hela bostaden, en stil som dels reflekterar den personliga smaken men också livstilen på Costa del Sol.

Många av våra kunder tar kontakt via internet redan innan de kommer ner för att förbereda sitt inredningsprojekt så mycket som möjligt. Väl på plats är ett besök i butiken ett måste, man väljer ut de elementära möblerna, väljer färger och tittar på tyger. Vi besöker sedan tillsammans bostaden, försäkrar oss att allt passar in, mäter för gardiner, kontrollerar belysning m.m. Vi vill att allt skall fungera när kunden återvänder för att njuta av sin semester och erbjuder därför full layout service, vilket innebär full uppackning från placering av möbler till bäddade sängar, till och med salt och peppar karen i köket.

Mad about Furniture erbjuder många olika stilar och det allra senaste är High Gloss White.

Denna nya trend har visats sig vara mycket populär och en ny avdelning White, har skapats inne i butiken för just detta sortiment. Det omfattar allt från vackra italienska soffor till matsalsmöbler och kompletta sovrum. Naturligtvis uppmuntras kunden att kombinera detta vita möblemang med lämpliga färger, allt efter tycke och smak.

Eftersom vi lever och umgås utomhus en stor tid av året, från maj till oktober och ibland längre, erbjuder Mad about Furniture ett stort urval av utomhusmöbler, lounge sets för terrassen, solstolar för poolen och matgrupper för bbq platsen. Här finns att välja på olika färger, vacker grå eller den mer traditionella chokladbruna samt förstås det vita sortimentet. Det är sant att Mad about Furniture är smått galna över sin nya, vita trend men vilken stil, smak och budget ni än har, kan de alltid hjälpa er att hitta rätt inredning och möbler för just ert nya hem i Spanien.

Huvudbutiken hittar ni vid Atalaya Park mellan San Pedro och Estepona och ytterligare en butik finns i Manilva, se hemsidan www.madaboutfurniture.com för mer information. Öppettider är mån - fre 10 -19.00 och lördagar 10 - 15.00.


 Läs mer härAxplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255