Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Semesterbostad-Spanien.se har sammanfört fastighetsägare och semesterfirare i snart tio år

Annons - Svenska magasinet
Helena De Vlieger, ansvarig för kundtjänst. Louise Juhlin, kundtjänst och Marknadsföring av svenska hemsidan

Helena De Vlieger, ansvarig för kundtjänst. Louise Juhlin, kundtjänst och Marknadsföring av svenska hemsidan

Semesterbostad-Spanien.se har sammanfört fastighetsägare och semesterfirare i snart tio år

2011-11-16

Om du är ägare till en bostad i Spanien, och inte använder den hela året runt finns det goda möjligheter till en extra inkomst genom att hyra ut den. Vi på Semesterbostad-Spanien.se hjälper gärna till att hitta lämpliga kunder och förmedlar bostäder till Spanien resenärer


Skicka till en vän

Semesterbostad-Spanien.se var först med att via annonsering hyra ut semesterbostäder i Spanien. År 2012 firar vår hemsida 10 års jubileum, vi finns tiigängliga på tio språk och är mycket stolta över vår topplacering på Google och på andra sökmotorer. På vår hemsida för annonsering hjälper vi fastighetsägare att hitta potentiella kunder som är intresserade av att hyra en bostad för sin semester i Spanien. Under förra året hade vi mer än fyra miljoner besökare på vår hemsida.

Hur fungerar det när man vill hyra ut sin bostad?

Genom att annonsera via Semesterbostad-Spanien.se är möjligheterna för att framgångsrikt marknadsföra sin bostad, med alla dess faciliteter mycket goda. I dagsläget har över 5.000 bostadsägare valt att nå ut till en större kundkrets genom att annonsera via vår hemsida.

Genom att skapa ett konto hos oss, som är gratis, lägger ni in alla uppgifterna om er bostad och ni kan sedan aktivera dessa uppgifter för uthyrning när ni har bestämt er, och betalar sedan en årlig avgift för annonseringen. Genom det personliga kontot finns det möjlighet att kontrollera förfrågningar, få statistik och kontrollera all annonsinformation och bilder. Förfrågningar skickas sedan direkt till ägaren, som alltså själv tar hand om sina bokningar och betalningar. Alla annonser publiceras direkt på alla 10 språken.

Varför hyr så många semesterbesökare bostad numera?

Att hyra en semesterbostad är många gånger ett mer ekonomiskt val än att bo på hotell, dessutom ger det mer frihet och hemmakänsla under semestern.

Resenärer kan lätt leta efter bostäder på vår hemsida genom att söka på en karta över Spanien. Vidare finns möjligheterna att använda sig av ”avancerad sökning” leta efter ”sista minuten erbjudanden” eller att hitta bostäder via en informationssida ”semester idéer”.

Alla förfrågningar skickas sedan direkt till bostadsägaren som gärna hjälper till med tips och information om det lokala området. Bokning och betalning görs direkt till bostadsägaren.

Hemsidan erbjuder dessutom mycket turistinformation och ett tjugotal videos på svenska om olika områden för att ge ytterligare inspiration till resenärerna.

Är det säker att hyra?

Vi begär ägandebevis på alla bostäder som annonseras på vår hemsida. Alla annonser aktiveras manuellt av vår kundtjänst efter granskning av dokumenten.

'Företaget har vidare en mångkulturell och flerspråkiga kundtjänst . Vi står gärna till tjänst med att besvara era frågor och bidra med användbar information för ägare som bestämt sig för att hyra ut sina bostäder för första gången.

Semesterbostad-Spanien.se

Tel: 0034 952 204 435

E-post: [email protected]


Läs mer här på Semesterbostad-Spanien.seAxplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255