Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Kära Läsare

Annons - Svenska magasinet
Svenska Magasinet i Spanien

Kära Läsare

2010-11-11

Antalet svenska resenärer till Málaga flygplats ökade med 87,6 procent mellan januari och september i år. Det berättade presidenten i turistmyndigheten Patronato de Turismo, Salvador Pendón, i samband med att World Travel Market öppnade i London.


Skicka till en vän

Antalet utländska resenärer till Málaga flygplats ökade med 1,8 procent. Sett till land ökade svenskarna mest. Danskarna ökade med 25 procent. För det svenska näringslivet på Costa del Sol är detta mycket glädjande nyheter.

I det här numret har vi dessutom en rapport från ”Köpa Hus Utomlands”-mässan i Malmö. Vår reporter Ola Josefsson var på plats och pratade med flera mäklare och förändringen är tydlig.
Så till exempel beskriver Björn Simonsson, vd för arrangören Fair Media International, förra året som ett tufft år. ”Det var som att gå in i väggen, det blev tvärstopp”, säger han, men att marknaden nu har vänt. ”Svensken har aldrig varit så förmögen som nu. Aktievärdet är tillbaka och Sverige har en välskött ekonomi. Givetvis skapar detta svallvågor i vår bransch” som han uttrycker det.

De andra mäklarna och experterna på mässan instämmer.
”Intresset för köp i utlandet är på väg upp och det är kvalitet på frågorna från besökarna. Som köpare får du betydligt mer för pengarna nu jämfört med för ett par år sedan”, säger till exempel revisor Bo Wennertorp från Global Accounting.

När nu svenskarna och de övriga skandinaverna känner reslusten till Spanien igen finns vi där med dels Spañien Magasinet, kvartalsmagasinet om Spanien som vi säljer i Sverige, och Svenska Magasinet, tidningen du nu håller i handen. Våra båda tidningar blir en naturlig mötesplats för reslystna Spanienresenärer och dig som företagare som har någon tjänst eller vara att erbjuda.

Så vill du bli synlig för dina kunder, ta kontakt med oss för vi syns på runt 250 platser här på Costa del Sol och i kiosker, husmässor och flyggater i Sverige.
Bara solen täcker kusten bättre än vi!

Anders Olow
Chefredaktör
Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255