Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Kära läsare!

Annons - Svenska magasinet

Kära läsare!

Kära läsare!

2005-11-01


Version för utskrift Skicka till en vän

15-årsgränsen. När den var passerad öppnade sig en ny värld. Man fick skjutsa någon som var under 10 år på pakethållaren på cykeln. (Gäller den regeln fortfarande och ska i så fall båda de åkande ha cykelhjälm?) Man fick gå på barnförbjudna filmer, vilket medförde att man lärde sig nya beteenden. Dessa beteenden övade man sig på när man gick på fest. Festerna blev också flera, och mönstret tycks gå igen…

Vi har hört att många minns festen vi hade i oktober just med anledning av att Svenska Magasinet funnits här på kusten i 15 år. Och nu ska vi ha en fest till. "Julglöggen". Den festen äger rum den 3 december här på Calle Quemada i Fuengirola och alla som läser tidningen är välkomna. Både de som är annonsörer och läser för att kolla att det inte blivit något fel i deras annonser, och de som läser de nyheter och artiklar som vi tack vare annonsörerna kan samla ihop skriva och publicera. Så var det också med jubileumsfesten, och det är ju så med annonsering att den är till för att alla skall tjäna på den. En "win-win"-situation.

Enligt fysikens lagar (thermodynamikens) är det så att så länge solen lyser är det alltid möjligt att göra affärer som båda parter tjänar på, och solen lyser ju mycket på Costa del Sol.

I det vintriga Stockholm, där mässan "Köpa hus utomlands" äger rum i januari, där lyser inte solen lika mycket (kan det betyda att priserna blir lägre?) men de statistiskt sett med säkerhet infriade löften om sol på vår kust lockar mänga besökare. Den som bor här men vill sälja där, på mässan alltså, kan vara närvarande i Stockholm via annons i Nya Svenska Magasinet. Vi delar ju alltid ut flera tusen exemplar av tidningen där, exemplar som brukar ta slut allt fortare för tidningen börjar bli känd där också.

Vi ägnar som 15-åring också mycken tid åt att formulera svaret på den fråga man ofta ställer till nyblivna 15-åringar: "Och vad har du nu för planer för framtiden?" När vi har festat färdigt ska vi besvara den, men vad vi redan nu vet om svaret är att vi måste samla nya krafter.

Välkomna på julglögg!
Christer Melkerson
Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255