Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Kära Läsare

Annons - Svenska magasinet

Kära Läsare

Kära Läsare

2013-04-10

Det är underbart att få feedback på det arbete vi gör med magasinet.


Version för utskrift Skicka till en vän

Av Katarina Lindevall

I februarinumret hade vi en artikel om Triple A som är en organisation som tar hand om övergivna djur. En kvinna som precis fyllt 30 år hade läst artikeln och hade istället för födelsedagspresenter önskat sig hundmat av god kvalitet. 10 st 20 kg säckar kom hon med fick vi berättat för oss av Triple A. Är inte det fantastiskt! Vilken tjej!
 
Vi blir ofta kontaktade av svensk media i Sverige, vilket är jätteroligt och den här månaden var vår journalist Ola Josefsson med i P3 för att kommentera det spanska kungahuset.
 
On Tour fortsätter och i detta nummer skriver vi om Marbella som är utnämnt till den näst grönaste staden i Europa efter Norrköping. Jag var ute och fotade inför den här artikeln och det finns otroligt mycket parker och grönområden. För att inte nämna hur flitigt dom planterar blommor året runt i stadens rabatter.
 
Det var en fantastisk känsla att uppleva Marbella genom linsen av min kamera. När man fotograferar med ett syfte eller slutmål upptäcker man så mycket som man annars helt enkelt inte ser. Det är som att bli kär på nytt, jag gick bara runt och mös och njöt av hur vackert det är och hur härligt det är att våren äntligen är här. 
 
Vidare rapporterar vår vinskribent Morgan Skantz från Mallorca där han smakar ekologiskt vin. Lagom till Europvision Song Contest har vi intervjuat Anders Berglund som har varit med hela 29 gånger i melodifestivalen. Han tycker att det har blivit ett artificiellt evenemang men det är trots allt miljoner svenskar som tittar. 
 
Sist men inte minst vill jag önska flyttfåglarna en trevlig sommar då dom så sakteliga beger sig till Sverige för att njuta av den kommande svenska sommaren. Vi som stannar kvar i Spanien ser fram emot att tillbringa sommaren med såväl nya som gamla ansikten. 
 
Trevlig läsning!Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

AKTUELLA TEMPERATURER
© 2022 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255