Mark Sheldon en mycket välutbildad företagare från UK och har i över 25 år arbetat som leverantör och professionell installatör inom HETAS och GAS Säkerhet. Han är också utbildad inom snickeri,- gas- och byggnadsarbete. Mark bestämde sig för att förverkliga sin dröm att flytta till Costa del Sol och starta sitt eget företag.

Innan han startade sitt eget företag år 2015 arbetade han som professionell montör för andra eldstadsföretag för att testa och få erfarenhet av de spanska reglerna och ta reda på precis hur systemet och reglerna fungerade här.

Efter att ha arbetat några år för olika företag har Mark nu bestämt sig för att uppfylla sin dröm att erbjuda inte bara ett större och mer tillförlitligt utbud av eldstäder än sina konkurrenter utan också en bra tjänst för att tillhandahålla säkerhet. Det tycker han är viktigast och det som han kan erbjuda på hög nivå som en av de mest kvalificerade installatörerna på Costa del Sol.

Förutom att förse dig med den eldstad som du väljer, kan han även tillhandahålla andra tjänster som sotning, inspektera kanalerna med hjälp av en kamera samt service. Kontakta oss på +34 602 528 606 eller contact@topmarkfireplaces.com