Soltjänsten erbjuder sedan 2010, assistans, boendestöd, färdtjänst, hemtjänst och transfer samt hjälpmedel. Verksamheten leds av Martha Pérez som erbjuder ett alternativ för dig som känner att du behöver få hjälp i vardagen, någon som vid just ett givet tillfälle behöver få praktisk stöd.

Vår ambition säger Martha, är att erbjuda heltäckande tjänster inom hemtjänst och omsorg. Hon har under flera år sökt med ljus och lykta efter boende att erbjuda skandinaver som under korta eller längre perioder inte kan bo på egen hand.

Soltjänsten har nu tecknat ett avtal med Seniors i Benalmadena och kan erbjuda servicelägenheter med allt vad där hör till. Här kan nu Martha hjälpa dig som kanske behöver rehabilitering under en period eller helt enkelt vill ha socialt umgänge på äldre dagar och kunna förlänga vistelsen på Solkusten.

Vi har förstått att många människor, som har bosatt sig på den spanska solkusten, vill ha den livskvalité som klimatet och det sociala sammanhanget erbjuder. Vi vet också att livet inte alltid är som vi har planerat.

Kontakta Martha på tel +34 655 043 922 eller www.soltjänsten.net