Matchbanker leder vägen – 1,4 miljarder kronor i schyssta konsumentlån förmedlade

 

Enligt Statistiska Centralbyråns tar fler och fler svenskar lån. Det kan vara för att köpa en ny bil, renovera i hemmet eller kanske för att betala en resa. Villkoren varierar kraftigt mellan olika kreditgivare och därför vänder fler och fler sig till smarta tjänster, såsom Matchbanker för att få hjälp att hitta lån med bästa möjliga villkor. 

Sedan start har Matchbanker förmedlat hela 1,4 miljarder kronor i privatlån tack vare sin transparens och smarta funktionalitet för att smidigt lista upp reella kostnader för olika krediter.

Med sin innovativa tjänst har Matchbanker lyckats hjälpa tusentals kunder runtom i Europa att hitta bästa möjliga villkor för sina privatlån. Genom att tydligt lista olika långivare och vad respektive långivare erbjuder för villkor så kan konsumenter snabbt, smidigt och enkelt bläddra igenom en gedigen lista över olika lånealternativ. 

Därefter är det bara att välja det som passar bäst och sedan ansöka om lånet hos kreditgivaren. Tack vare sin hängivenhet till transparens och användarvänlighet har Matchbanker förmedlat över 1,4 miljarder i privatlån sedan start. 

  • Vi ser att lånemarknaden fortsätter växa och med vår hängivenhet till transparens och att öka konsumenters medvetande om lånekostnader är vi övertygade om att fler och fler kommer välja vår tjänst för att hitta bästa lånet, säger Andreas Linde, VD på Matchbanker.

Vilka är Matchbanker?

Matchbanker är en innovativ tjänst för att jämföra låneerbjudanden mellan olika kreditgivare som drivs av passionerade medarbetare som strävar efter att förbättra kreditmarknaden för konsumentlån. Sedan start har man fokuserat på transparens så att konsumenten tydligt ser den reella kostnaden för olika lån samt övriga villkor som gäller så att man effektivt kan jämföra olika låneerbjudanden. 

Med många olika kreditgivare och lika många olika uppsättningar villkor och kostnader är det ofta svårt för många att hitta det bästa alternativet just för dem – Matchbanker underlättar den här processen så fler kan få bästa möjliga villkor på sitt lån.

  • Under många år har allt för många oseriösa långivare fått härja fritt på marknaden. Därför ser vi på Matchbanker det som vårt uppdrag att informera och hjälpa konsumenter välja bästa möjliga lån från bästa möjliga långivare, säger Andreas Linde.

Behovet av schyssta krediter

Med en omvärldssituation som förändrar sig nästan dagligen och dystrare tider på horisonten med ökade levnadskostnader, energipriser och räntor är det nog många hushåll som känner en ekonomisk press för den kommande vintern. 

Om elräkningen skulle komma som en kalldusch och det blir kämpigt att kunna betala den så är det bra att det finns tjänster som Matchbanker som kan hjälpa konsumenter hitta bästa möjliga lån. Lyckligtvis blir ju elkostnaderna lägre på våren, så att använda ett privatlån som buffert under vintern kan vara en tacksam lösning för många hushåll. 

Men bara för att man sitter i en ekonomisk knipa betyder inte det att man skall acceptera vilka villkor som helst. Matchbanker ser till så du vet exakt vilka villkor som gäller och så att du kan hitta bästa lån just för dig.

Framtidens lån

Det kommer alltid finnas ett behov för konsumenter att ta lån men tiden med ockerräntor och oschyssta villkor är förbi. Med mer transparens i branschen och med seriösa långivare kan marknaden erbjuda anpassade krediter med rimliga villkor. Matchbanker går i bräschen för en bättre och mer transparent lånemarknad och hoppas att andra följer efter.

 

DETTA ÄR EN SPONSRAD ANNONS SOM INTE ÄR SKRIVEN AV SVENSKA MAGASINET.