Lördagen den 1 oktober slogs dörrarna upp till höstens mässa i Göteborg. Platsen var Eriksbergshallen. Just Eriksbergshallen har varit värd för utställningar av olika slag. Där har varit matmässor, Årets kock, firmafester mm så hallen är igenkänd bland Göteborgare.

Mässan höll öppet två dagar lördag och söndag 1-2 oktober mellan kl 10.30 – 17.00.

Dag 1 var det ca 1700 besökare på plats som lockades av att bo utomlands. Totalt över båda dagarna så lockade mässan till sig ca 2350 besökare.

Ett 40 tal utställare från Sverige, Spanien, Thailand, Turkiet för att nämna några var på plats och erbjöd bostäder i alla prisklasser. 

Seminarier hölls om Bolån, Pensioner och skatt er vid utflyttning samt hur det är att äga och bo i olika länder. Mycket nyttig information för den som ska flytta utomlands.

Spanien lockar många, det är nära och bekvämt är några av kommentarerna man hör av besökarna. Bra klimat och bra prisbild tycker andra. 

Vi på Svenska och Spanska magasinet älskar såklart att höra positiva ord om Spanien.

Nästa mässa på agendan är i Stockholm, också Fastighetsmässan som Fair Media arrangerar i Älvsjö den 15 – 16 oktober se mer information på fairmedia.se