Vi på Hypido tycker att det ska vara lika enkelt att ansöka om bolån utomlands som hemma. Hos  oss ansöker du om ett lånelöfte gratis och vi hjälper dig att förhandla med banker i Spanien och Portugal. Ansök idag — få svar imorgon.

Hypido samarbetar med några av Spanien och Portugals ledande banker och har full koll på bolåneprocessen via vårt team, ett team av erfarna bolåneexperter som hjälper dig att nå din husdröm.

  1. Snabb ansökan: Ansök på 5 minuter och få svar inom 24 timmar.
  2. Inte bindande: Din ansökan är gratis och inte heller bindande.   Dessutom behöver vi ingen kreditupplysning.
  3. Köpklar: Med ett lånelöfte är du redo att leta efter din drömbostad.

Nå drömmen enklare med hypido+ där en personlig handläggare sköter allt åt dig från lånelöfte till bolån. Det krävs mycket dokumentation och möten med banker, mäklare, notarier och myndigheter. Med hypido+ får du hjälp med allt det krångliga.

Vi hjälper dig också att förhandla med bankerna på ett sätt så att de får konkurrera om din ansökan. Hos Hypido+ kostar det som mest 1 % av det belopp som du får låna av banken. Vi får betalt när vi sett till att du köpt ditt drömhus. Om bankens lånelöfte inte skulle bli ett verkligt bolån betalar du alltså ingenting.

Vårt huvudkontor ligger i Marbella och vi har daglig kontakt med både mäklare och banker. Vi är helt enkelt där bankerna är så att du inte behöver vara det.

Idag är vi på Hypido ett sammansvetsat team med erfarna handläggare och juridiska experter. Vi brinner för att hjälpa människor att hitta sitt drömhem och än så länge har vi hjälpt över 2000 kunder från över 40 länder. Det säger Jimmy Heino, medgrundare och certifierad bolånemäklare hos den spanska riksbanken.

Kontakta Hypido tidigt i bolåneprocessen. Vi kan ha ett digitalt möte eller så är du välkommen att komma in till oss på en kaffe, hälsar Jimmy.

Kontakta oss: hola@hypido.com  eller ring +34 670 790 379