Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Boka dina golfrundor på Costa del Golf billigare här!

Golfguiden 2004 - 2005

Golfguiden 2004 - 2005


Internet gör livet enklare även för golfare. Idag behöver man inte längre ringa till en golfbana för att boka en starrtid, man bara surfar in letar och bokar på www.costadelgolf.com.

En av de äldre golfguiderna på Internet, www.costadegolf.com, startade 1996 i december och är idag den ledande bokningssidan där man enkelt själv hittar, bokar och betalar sina starttider. 

Hemsidan startades av Christer Melkerson ägare av Svenska Magasinet i Spanien 1996 i december för att på den tiden vara ett komplement till den GolfGuide man gav ut. En GolfGuide, liksom liten miniatyrbok, som fick plats i fickan eller golfbagen, med alla Costa del Sol´s golfbanor samlade.

En informativ GolfGuide blev då också till på nätet www.costadelgolf.com där man kunde botanisera bland kustens banor och få information och vägbeskrivningar. Senare har nu hemsidan förvandlats till en GolfGuide med bokningsmöjligheter för alla som vill planera sin golf själv och enkelt boka golftider. Detta ger golfaren idag tillgång till snart 100 golfbanor i Spanien och det tillkommer fler allteftersom.
 
Ett mål med hemsidan har varit att erbjuda ett enkelt och säkert sätt att boka golf i Spanien med bra rabatter och det har man lyckats med. Ända upp till nästan 50% rabatt på vissa banor. Tjänsten fungerar både i datorer, läsplattor och i mobilen. Du kan boka fram till sista minuten om du bara hinner fram till banan i tid.
 
Du får din starttid konfirmerad direkt och behöver inte vänta på någon som ska konfirmera din starttid. Surfa in på www.costadelgolf.com, leta efter den golfbana du vill spela på, klicka på BOKA, välj dag och en ledig tid, bekräfta och betala.
KLART!
Bekräftelse kommer på mail inom 5 miniter.
 
 
Mobilapp

Mobilapp

Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

AKTUELLA TEMPERATURER
© 2022 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255