Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV
Prenumerera på "NYHETERNA"

Dagligen Vecka

CaixaBank öppnar en butik i Málaga

Banken öppnar butiken genom sitt dotterbolag PromoCaixa och den öppnar nästa onsdag på bästa läge i början av Calle Larios. De kommer att erbjuda demonstrationer, försäljning på avbetalning med 0% ränta och gratis frakt.

Öppningen av butiken som har blivit omskriven i tidningen Expansión ingår i en pilotplan och det finns än ingen avsikt att sätta upp fler butiker utan butiken är till för att testa den nya affärsmodellen som heter Family Store och förhoppningsvis även locka nya kunder.

I ett uttalande säger CaixaBank att affären som ligger i början på Calle Larios på det hörne som i folkmun kallas för ”del Zaragozano” syftar till att förbättra kundens shoppingupplevelse med produktdemonstrationer och interaktiva displayer. Där kommer också att bli workshops, kurser och föreläsningar.

Butiken är på 190 kvadratmeter och sysselsätter fyra personer. Banken har återställt byggnadens fasad och installerat ett centrum för CaixaBank Banca Privada på övervåningen, på bottenvåningen finns förutom butiken också bankomater och ett valutaväxlingskontor.

För att ro hela projektet i land så har Caixabank tagit Samsung och Securitas Direct som huvudpartner, men det kommer att finnas produkter även från andra leverantörer i affären.

05.07.2018

Axplock ur Svenska Magasinets stora arkiv:

Skicka till en vän Skicka till en vän Nästa nyhet