Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV
Prenumerera på "NYHETERNA"

Dagligen Vecka

Övre delen av Alamedan i Málaga avstängd för trafik

Trafiken kollapsade under gårdagen i Málaga centrum efter att övre delen av Alameda Principal stängts för trafik. Avstängningen kommer på grund av arbetet med tunnelbanan.

Det är de övre körfälten färdriktning västerut som stängdes för trafik på måndagsmorgonen. Lokalpolis är utplacerade de närmaste dagarna. Kommunen tror att trafikproblemen kommer att lösas efter hand när trafikanterna blir mer bekanta med situationen.

I fortsättningen blir det bara bussar, taxi och fordon med särskilt tillstånd som får använda övre delen av Alamedan med färdriktning västerut. Alameda Principal är den stora huvudgatan som skär genom Málagas centrum ovanför svenska honorärkonsulatet på calle Córdoba.

För den som ska färdas från östra till västra sidan i Málaga centrum rekommenderas att köra söder om parken utmed paseo de los Curas och fortsätta på sydsidan av plaza de la Marina.

Eller att ta Paseo del Parque och vidare på Avenida Manuel Agustín Heredia samt Alameda de Colón för att komma till Alameda Principal.

19.06.2018

Axplock ur Svenska Magasinets stora arkiv:
Tidigare nyheterSkicka till en vän Skicka till en vän