Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV
Prenumerera på "NYHETERNA"

Dagligen Vecka

Sierra Nevada förlänger vintersäsongen

De stora mängder snö som har ackumulerats och de kraftiga snöfall som förväntas de närmaste dagarna gör att vintersäsongen förlängs fram till 6 maj, en vecka längre än vad som var planerat.

Cetursa Sierra Nevada har idag meddelat stationens arbetsgivarförening och arbetstagarnas representanter om förlängningen av säsongen och har begärt ett samarbete från båda grupperna så att vårkampanjen blir en framgång.

Skidorten har arbetat aktivt med vårkampanjer de senaste åren och det har visat sig vara lyckat. Vårsäsongen som erbjuder på en mängd roliga aktiviteter inleds den 21 mars och med de bra snöförhållanden som det är i år så finns alla förutsättningar för en lyckad vårsäsong.

15.03.2018

Just nu är det mer än 4 meter natursnö i Sierra Nevada och de närmaste dagarna förväntas det falla mellan 1,5 och 2 meter nysnö.

Morgonens TV-nyheter förkunnade att vägen upp till skidorten är framkomlig för personbilar, men det är krav på snökedjor. Bussar och lastbilar är inte tillåtna i nuläget, något som kan ändras under dagen.

Mer information: sierranevada.es
Sierra Nevada
 

Axplock ur Svenska Magasinets stora arkiv:

Skicka till en vän Skicka till en vän Nästa nyhet