Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV
Prenumerera på "NYHETERNA"

Dagligen Vecka

Maken till Rebecca Muldoon har gripits för bedrägeri

Maken till Rebecca Muldoon som rapporterades saknad i Marbella i början på året och som tros ha hittats drunknad, har återigen gripits. En europeisk arresteringsorder var utfärdad på mannen för grovt ekobrott och bedrägeri på totalt 900.000 euro. Mannen satt tidigare frihetsberövad misstänkt för misshandel av den brittiska kvinnan.

Rebecca Muldoon försvann från sitt hem i början på året. I söndags hittades en död kvinna på en strand i Marbella. Dagstidningen Diario SUR skriver att det troligtvis rör sig om den rapporterade saknade brittiska medborgaren Rebecca Muldoon, 35, även om det inte har blivit helt bekräftat ännu.

Som Svenska Magasinet tidigare har berättat satt kvinnans make först frihetsberövad efter att hon hade lämnat in en anmälan om misshandel. Kvinnan vägrade dock att vittna. Därefter försvann hon och rapporterades saknad 2 januari. Dagen efter släpptes han.

Nu har maken återigen gripits efter att brittiska myndigheter utfärdat en europeisk arresteringsorder för ekobrott och grovt bedrägeri. Han är även misstänkt för brott mot folkhälsan i Spanien för att på olaglig väg salufört elektroniska cigaretter med cannabisolja (bilden).

Den kvinna som hittades död i havet nära en strand i Marbella och som tros vara Rebecca Muldoon drunknade. Det visar en första obduktionsrapport.

Diario SUR skriver att kvinnans nära anhöriga har startat en insamlingskampanj på webbplatsen JustGiving som ska täcka begravning och andra utgifter.

18.01.2018

Försvunnen Marbellakvinna tros ha hittats död

 
Tidigare nyheterSkicka till en vän Skicka till en vän Nästa nyhet
Vittsjö

a