Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV
Prenumerera på "NYHETERNA"

Dagligen Vecka

En av Europas största campingar för husbilar har öppnat

Det är en enkel men ändå välutrustad camping / ställplats för husbilar med plats för 210 fordon. Camper Park La Ribera öppnade sina portar i lördags och hade redan förhandsbokningar från 25 st. "vildcampare" i området.

Den är belägen vid Avenida Romeria de San Blas i Santiago de la Ribera (Murcia) med bara 10 minuters promenad till Mar Menor. Utanför portarna finns det en cykelbana som går ner till stränderna.

Camparna har tillgång till Wifi, toaletter, duschar, diskbänkar, tvättstuga, vatten samt tömning av avlopp. Även icke campare kan mot avgift tömma sina tankar på anläggningen. Det finns dessutom boulebanor samt en bar / cafeteria på området.

16.01.2018

Anläggningen ägs av affärsmannen Antonio Fructuoso och det är hans förhoppning att den nya campingen skall locka inte bara de campare som brukar tura runt i Spanien utan också övervintrare från Storbritannien och Nordeuropa. Det beräknas att det spenderades nästan 1,1 miljoner nätter av husvagns och husbilsturister i Murciaregionen under förra året.

För mer information se hemsidan: Camper Park La Ribera.
Camper Park La Ribera.Bildtext: Camper Park La Ribera på öppningsdagen, foto: Sanjaviertoday.

Skicka till en vän Skicka till en vän Nästa nyhet
Vittsjö