Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV
Prenumerera på "NYHETERNA"

Dagligen Vecka

Försvunnen Marbellakvinna tros ha hittats död

Den brittiska kvinnan Rebeca Muldoon, 35, som rapporterades saknad i Marbella 2 januari tros ha hittats död på stranden playa del Oasis i Marbella. Enligt poliskällor som dagstidningarna La Opinión och Diario SUR hänvisar till på sina nätupplagor på söndagen liknar den kvinna som har hittats död den saknade kvinnan. Närmast väntar en obduktion vid rättsmedicinska institutet för att helt fastställa kvinnan identitet och dödsorsak.

Som Svenska Magasinet berättade i torsdags hade myndigheterna utökat sökandet efter Rebeca Muldoon som var resident i Marbella. Hon var bosatt vid Camino del Pilar som ligger på gyllene milen mellan fritidshamnen Puerto Banús och Marbella nära Nagüeles.

Hon försvann 2 januari. Kvar i bostaden fanns hennes två barn, 8 och 10 år gamla. Det var en granne som rapporterade om försvinnandet. Kvinnans släktingar har rest från Storbritannien till Marbella.

Försvinnandet skedde efter att Rebeca Muldoon hade anmält sin make för misshandel. Kvinnan har därefter vägrat infinna sig till domstol för att vittna skriver Diario SUR.

Tidningen citerar källor i utredningen som uppger att mannen satt frihetsberövad i samband med försvinnandet men släpptes den 3 januari, det vill säga dagen efter att kvinnan försvann.

Det var en kvinna som promenerade utmed stranden som strax före klockan tio på söndagen hittade en kropp som tros vara den försvunna kvinnan. Vid elvatiden så fördes liket till rättsmedicinska där en obduktion väntar.

Tidningen La Opinión de Màlaga upger att kroppen inte visade några tecken på att ha blivit utsatt för våld.

14.01.2018

Skicka till en vän Skicka till en vän


Vittsjö