Svenska Magasinet - Svenska Magasinets nyhetsarkiv
Español English Dansk Norsk

Nyhet 2018-01-14

Försvunnen Marbellakvinna tros ha hittats död

Nyheter 2018-01-14

Den brittiska kvinnan Rebeca Muldoon, 35, som rapporterades saknad i Marbella 2 januari tros ha hittats död på stranden playa del Oasis i Marbella. Enligt poliskällor som dagstidningarna La Opinión och Diario SUR hänvisar till på sina nätupplagor på söndagen liknar den kvinna som har hittats död den saknade kvinnan. Närmast väntar en obduktion vid rättsmedicinska institutet för att helt fastställa kvinnan identitet och dödsorsak.

Som Svenska Magasinet berättade i torsdags hade myndigheterna utökat sökandet efter Rebeca Muldoon som var resident i Marbella. Hon var bosatt vid Camino del Pilar som ligger på gyllene milen mellan fritidshamnen Puerto Banús och Marbella nära Nagüeles.

Hon försvann 2 januari. Kvar i bostaden fanns hennes två barn, 8 och 10 år gamla. Det var en granne som rapporterade om försvinnandet. Kvinnans släktingar har rest från Storbritannien till Marbella.

Försvinnandet skedde efter att Rebeca Muldoon hade anmält sin make för misshandel. Kvinnan har därefter vägrat infinna sig till domstol för att vittna skriver Diario SUR.

Tidningen citerar källor i utredningen som uppger att mannen satt frihetsberövad i samband med försvinnandet men släpptes den 3 januari, det vill säga dagen efter att kvinnan försvann.

Det var en kvinna som promenerade utmed stranden som strax före klockan tio på söndagen hittade en kropp som tros vara den försvunna kvinnan. Vid elvatiden så fördes liket till rättsmedicinska där en obduktion väntar.

Tidningen La Opinión de Màlaga upger att kroppen inte visade några tecken på att ha blivit utsatt för våld.


Axplock ur Svenska Magasinets stora arkiv:Vittsjö
LÄS SENASTE SvM
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet


AKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast

© 2018 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 120 000 per månad, över 2 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255