Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV
Prenumerera på "NYHETERNA"

Dagligen Vecka

En kvinna omkom och två skadades vid övergångsställe

En 72-årig kvinna omkom och två andra kvinnor skadades varav den ene allvarligt efter att ha blivit påkörda av en personbil igår på Rambla de los Álamos i stadsdelen Cerrilllo Jaime i Motril på Costa Tropical. Det bekräftar larmtjänsten Emergencias 112.

Flera telefonsamtal kom in till 112 strax efter klockan halv fem på tisdagseftermiddagen efter att en personbil kört på flera gångtrafikanter som var på väg över ett övergångsställe längs avenida Rambla de los Álamos. Nationalpolis, lokalpolis och ambulanspersonal från Epes (Empresa Pública de Emergencias Sanitarias) var snabbt på plats.

Kvinnan som omkom som var 72 år och var ute på en promenad med två grannar. Den 48-åriga kvinnan som körde bilen fick omhändertas efter att ha drabbats av ångestattack skriver Ideal. De två kvinnor, 79 och 66 år, som skadades fördes till Motril sjukhus Santa Ana.

Enligt Motrils säkerhetsansvarige, Mari Ángeles Escámez, ska bilföraren ha bländats av solen och därför inte såg de tre kvinnorna på övergångsstället. Alkoholtest visar negativt resultat skriver Ideal på onsdagen.

03.01.2018

Axplock ur Svenska Magasinets stora arkiv:

Skicka till en vän Skicka till en vän Nästa nyhet