Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV
Prenumerera på "NYHETERNA"

Dagligen Vecka

Smaka, dofta och se Spanien genom att resa med oss

Det sägs att den som gör en resa har något att berätta. Sedan 2010 har den auktoriserade guiden Siv Ling och Svenska Magasinet organiserat spännande kulturresor i Spanien och i närområdet som Marocko, Portugal och Frankrike. Under 2018 fortsätter resorna.

24.11.2017

När du gör en resa med oss lär du dig mycket om Spanien. Du får också något att berätta för dina vänner. Så blir det när man reser i Spanien för att se, smaka och uppleva vad ett av världens främsta kulturländer har att erbjuda.

Här har du samtliga resor för 2018:

28 februari till 5 mars, ”Legend och verklighet”. Den populära Marockoresan som går varje år med stor succé till Casablanca och Marrakech. För oss är det viktigt att våra utflykter liksom luncher och middagar med mineralvatten är inkluderade i priset. På två av våra kvällsutflykter i Marrakech ingår även vin till maten.

6 till 10 april. Kultur– och vinresa till Castilla y Leon, Galicien och Toro med fem bodegabesök, vinmuseum och ostfabrik. Förra årets resa till denna ”bortglömda” regionen i nordvästra Spanien blev så populär med en lång väntelista så vi kör den igen i april. Och den är redan fullsatt men väntelista finns.

19 till 23 oktober. Höstens kultur- och vinresa till La Rioja, Cigales och Ribera del Duero blev en stor succé. Eftersom vi har återkommande gäster på våra vinresor byter vi ibland ut någon bodega. På den här resan har vi en vinprovning på världens största vinmuseum, Vivanco, som blir en nyhet.

8 till 12 november. Marockoresan till Chefchaouen – Meknes – Voulubilis – Fes – Rabat – Tanger där vi hämtar upp med buss från Costa Tropical och utefter hela Costa del Sol till hamnstaden Tarifa. Eftersom årets övernattning på en Riad i Chefchaouen i Rifbergen blev en så stor succé har vi bokat den återigen. Här ingår också allt som utflykter, vinprovning, luncher och middagar med mineralvatten. I en måltid ingår också vin.

23 till 26 november. Vi reser till Madrid och gör utflykter till närområdet som Valle de los Caídos, El Pardo (bilden), Alcalá de Henares, Chincón och Segovia.

Programmen dag för dag läggs upp på svenskamagasinet.nu (se spalten till höger eller under fliken till vänster, Resor Utflykter) allteftersom när priser och avgångar är spikade.

Frågor och anmälningar kan göras till den auktoriserade guiden Siv Ling som har lagt upp och skrivit programmen: e-post: guidesiv@gmail.com, tlf +34 609 577 16
 


Tidigare nyheterSkicka till en vän Skicka till en vän Nästa nyhet
Vittsjö